Cele mai bune sfaturi pentru optimizare SEO

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune sfaturi pentru optimizare SEOSunteti in cautarea unei colectii cu sfaturi de SEO pe care puteti sa le implementati usor si care sa va ajute in provesul de optimizare site?

Am creat o lista in care gasiti mai multe sfaturi si idei utile pentru optimizarea site-ului pe care il aveti si pe care incercam sa le impartim in categorii logice in asa fel incat sa puteti sa acoperiti aspecte cat mai variate, de la factori de pagina si pana la experienta din timpul navigarii pe pagina a utilizatorilor si de constructia de linkuri.

Pentru multe din sfaturi puteti gasi mai multe informatii detaliate si in alte articole relevante de pe internet unde va puteti informa cu detalii.

In primul rand este important sa va asigurati ca textul este asezat vizibil si clar si in directia in care utilizatorii prevesc paginile de internet in mod natural.

Textul ar trebui sa fie pozitionat cat mai central pe toate paginile si in cazul in care nu puteti sa integrati tot textul aveti grija sa integrati macat titlul paginii din prima sectiune pentru ca utilizatorii sa nu fie nevoiti sa deruleze pagina cu scopul de a vedea despre ce se vorbeste exact in ea si pentru a primi chiar de la inceput toate informatiile care ii sunt necesare si care sa ii capteze atentia.

Evitati abundenta de reclame si de bannere online sau de ads-uri pe prima pagina. In perioadele in care publicitatea este o modalitate principala prin care cele mai multe site-uri isi incaseaza veniturile, va trebui sa aveti de fiecare data in vedere ca foarte multe reclame puse pe pagina pot sa influenteze negativ pozitionara in Google. Asigurati-va si ca publicitatea de tip afisaj nu invadeaza complet spatiul destinat utilizatorilor.

Faceti si o ierarhizare a continutului. Daca ierarhia este bine conturata puteti sa pastrati continutul bine organizat si puteti sa permiteti in acelasi timp si o buna prioritizare a site-ului.

Este recomandat sa va asigurati ca procesul de navigare este cat mai clar si ca elementele de navigare sunt usor de localizat si intuitive pentru utilizatori dar si pentru motoarele de cautare. Utilizati linkuri prietenoase cu motoarele de cautare care sa fie intelese de orice cititor si care sa urmeze si o ordine logica. Linkurile curte care au cuvinte cheie sunt cele mai bune in procesul de SEO.

Este bine sa va asigurati ca aveti informatii cat mai vizibile in legatura cu contactul si ca detaliile legate de metodele de contactare vor trebui sa se identifice cat mai usor si ca exista si o locatie fizica de contact.

Includeti si politica de confidentialitate a datelor care au caracter personal precum si o sectiune despre pagina. Acestea sunt sectiuni care intaresc increderea utilizatorilor intr-o anumita firma sau un anumit serviciu.

Alegeti expresiile si cuvintele cheie cu intelepciune. A cauta si a alege cuvinte cheie este inca o parte foarte importanta din SEO si puteti sa folositi si un planificator de cuvinte cheie pe care il gasiti la Google ori instrumente avansate cum ar fi si Long Tail pro care evalueaza volumele de cautare pe anumite expresii.

0 Shares