Share Button

De ce sa alegi un laptop refurbished?Un laptop refurbished este mereu o alegere foarte buna pentru tine deoarece acest tip de produs nu costa la fel de mult ca un laptop nou, nefolosit deloc.

Un laptop refurbished vine cu toate avantajele pe care un laptop performant ar trebui sa le aiba, iar din multitudinea de modele de pe piata vei gasi cu siguranta ceva care sa iti placa.

Produsele refurbished sunt disponibile pe piata din abundenta, un cumparator care cauta mult si stie ceea ce vrea sa cumpere avand mari sanse sa gaseasca o oferta foarte buna pentru el. Laptopurile apar des pe piata in noi modele, iar cele vechi se ieftinesc destul de mult, insa ti-ai putea dori un astfel de produs nou, fara a face vreun compromis.

Un laptop refurbished este, insa, o varianta la fel de buna pentru tine deoarece performanta lui nu este in nciun fel afectata. El e incadrat in aceasta categorie din mai multe motive, unele dintre ele tinand de problemele pe care cei care le-au comandat le-au avut. Sunt destul de rare cazurile in care un produs e returnat din cauza defectiunilor majore pe care acesta le-ar avea.

Tehnologia avanseaza atat de rapid in acest domeniu, incat chiar si cele mai performante laptopuri si calculatoare devin “invechite”, daca le putem spune asa, la scurt timp dupa ce sunt lansate pe piata. Astfel, daca stii cand sa alegi momentul in care este cel mai bine sa iti cumperi un laptop sau un alt produs electronic, pretul obtinut de tine va fi unul care sa iti convina destul de mult.

Totusi, atunci cand cauti un produs refurbished care sa iti convina, trebuie sa tii cont de anumiti factori. Compania care vinde aceste produse nu trebuie sa ascunda nimic si sa mentioneze clar care sunt motivele care o determina sa plaseze produsul respectiv in aceatsa categorie.

Daca e vorba de un defect de productie, acesta va fi specificat fara a omite nicio informatie importanta. Daca problema consta in mici zgarieturi cauzate de transport sau de manevrarea nedecvata, atunci acestea pot fi usor trecute cu vederea pentru ca ceea ce conteaza cu adevarat pentru un iubitor de tehnologie este performanta calculatorului respectiv.

Produsele refurbished trebuie sa fie de provenienta care e specificata si sa nu fie contrafacute pentru a fi vandute ca refurbished. Un program serios de acest tip va oferi cumparatorilor garantie pentru produsele achizitionate astfel. Garantia nu poate fi in acest caz la fel ca pentrr un produs nou, insa ea trebuie sa fie situata intre 90 de zile si chiar un an, in caz producatorilor care stiu ce vor si doresc sa atraga cat mai multi clienti.

Si in acest caz, daca te razgandesti, ai posibilitatea de a returna produsul in termenul legal de 30 de zile. Nu vei avea nicio problema daca pastrezi ambalajul original al produsului, daca il returnezi fara sa fi defectat ceva la el si, foarte important, daca ai factura si actele acestuia. In acest fel, te asiguri drepturile iti sunt mereu respectate.

There are no comments.

Leave a Reply