Share Button

3 tipuri de sisteme de securitateSecuritatea casei tale nu este un lucru de neglijat, iar daca stai si te uiti in fiecare zi la stiri, cu siguranta incepi sa te gandesti la toate lucrurile groaznice care se intampla si care ti se pot intampla si tie.

Desigur, avem probleme, exista infractiuni, infractori, dar nu trebuie pentru acest lucru sa traim mereu in frica. Insa, ca sa fim linistiti ca locul pe care il numim acasa, unde ne simtim bine, unde ne simtim in siguranta, unde ne sunt cei dragi, ca sa fim siguri ca acest loc este protejat putem apela la mai multe tipuri de sisteme de securitate.

Un sistem de alarma este cel mai popular sau cel mai practic sistem de securitate. Alarma se seteaza pe locuinta, folosind diversi tip de senzori, astfel in momentul in care cineva incearca sa intre prin efractie in casa, alarma se declanseaza, sistemul de securitate intra in actiune.

– Sistemele de alarma sunt foarte versatile, ai o centrala principala, o tastatura, sirene si diferiti detectori, precum si o gama de accesorii. Poti sa ai si un buton de panica care sa alerteze autoritatile sau o firma de paza.

– Un sistem de supraveghere actioneaza diferit fata de un sistem de alarma, insa este axat tot pe securitate. Supravegherea are un rol mare in prevenirea infractiunilor, cand vezi o camera de supraveghere stii ca vei fi inregistrat si ca tot ce vei face va avea consecinte drastice. Sistemul de supraveghere este un mijloc de prevenire si monitorizare, ofera securitate dar si un mijloc in care poti sa vezi tot ce se intampla acasa cand lipsesti.

– Portile automatizate sunt pentru multi un mijloc confortabil de a deschide portile, un mod de a economisi timp si de a-ti arata statusul social, daca ai porti automatizate esti cineva, oarecum. Insa de partea de securitate multi oameni uita si portile automatizate reprezinta un tip de sistem de securitate. Opresti lumea direct la poarta.

Un alt tip de “sistem de securitate” este unul care are nevoie de mancare, atentie si ingrijire constanta, mult mai multa decat unul din sistemele de mai sus. Latra, e jucaus, dar poate fi corupt, asa ca mai bine ramanem la cele 3 variante. Diverse echipamente pentru securitatea casei tale gasesti aici.

There are no comments.

Leave a Reply