Share Button

De cate tipuri sunt scaunele pentru gaming?Jocurile pe calculator devin din ce in ce mai populare, si din ce in ce mai multi tineri isi indreapta atentia spre ele. Este cat se poate de firesc acest lucru, mai ales daca tinem cont de faptul ca jocurile video vin la pachet cu o multime de beneficii.

De exemplu, in ceea ce ii priveste pe copii, jocurile video sporesc increderea in sine si stima de sine a acestora, pe masura ce stapanesc jocurile. In multe jocuri, nivelurile de dificultate sunt reglabile.

Fiind un incepator, copilul va incepe jocul la un nivel usor, si jucandu-se constant si construind incet abilitati, devine increzator in gestionarea provocarilor mai dificile. Deoarece costul esecului este mai mic, el nu se teme sa greseasca.

El isi asuma mai multe riscuri si exploreaza mai mult. Cel mai mare avantaj este acela ca toate aceste lucruri, pot fi asumate de catre copii si in viata reala.

Jocurile video pot imbunatati viteza de luare a deciziilor copilului dumneavoastra, fie el chiar si adolescent. Oamenii care au jucat jocuri video de actiune au luat decizii cu 25% mai repede decat altii fara a sacrifica precizia, potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Rochester.

Alte studii sugereaza ca majoritatea gamerilor experti pot face alegeri si pot actiona asupra lor de pana la sase ori pe secunda, de patru ori mai rapid decat majoritatea oamenilor care nu joaca jocuri video, si pot acorda atentie pentru mai mult de sase lucruri simultan, comparativ cu orice persoana care nu joaca astfel de jocuri, si care poate acorda atentie unui numar de maxim 4 lucruri simultan.

In mod surprinzator, jocurile de actiune care deseori ii ingrijoreaza pe parinti, au avut cel mai puternic efect benefic asupra creierului, potrivit neurologului cognitiv Daphne Bavelier, care studiaza efectul jocurilor de actiune la Universitatea Elvetiana din Geneva si Universitatea Rochester din New York.

Jocurile video va permit sa va jucati impreuna cu copilul dvs. si pot fi o buna activitate pe care sa o desfasurati impreuna. Unele jocuri sunt atractive atat pentru copii, cat si pentru adulti, si ar putea fi ceva impartasesc in comun parintii si copiii. Cand copilul dumneavoastra stie mai mult decat dvs., va poate invata cum sa va jucati, iar acest lucru va permite sa intelegeti abilitatile si talentele copilului.

Exista asadar multe beneficii pe care jocurile video le aduc atat in viata parintilor cat si in viata copiilor. Nu in ultimul rand, trebuie facuta precizarea ca acei copii care stau in casa si se joaca pe calculator sunt in siguranta. Cei de varsta lor care se joaca afara, si care stau chiar si seara afara, pot fi in pericol datorita anturajelor periculoase sau datorita altor factori.

De aceea, parintii ar trebui sa priveasca jocurile video cu alti ochi, si chiar sa incurajeze copiii sa se joace pe calculator. Ar putea face acest lucru alegandu-le un calculator performant, un birou pentru gaming si un scaun pentru gaming.

Exista diferite tipuri de scaune pentru gaming. De exemplu, parintii pot alege pentru copiii lor un scaun de gaming cu functie sezlong sig 5020, dar le pot alege si scaune pentru simulatoarele auto, daca acestia sunt pasionati de jocurile cu masini.

Pentru cei carora le plac jocurile de consola exista scaune de genul rocker gaming chair, pedestal gaming chair sau bean bag. Cele mai simple scaune pentru gaming sunt cele denumite generic PC Gaming Chair.

In functie de tipul jocurilor preferate de copilul lui, fiecare parinte isi poate indrepta atentia spre astfel de scaune pentru gaming. Asadar, parintii ar trebui sa aleaga scaune pentru gaming, birouri pentru gaming si calculatoare pentru gaming, iar astfel vor avea certitudinea ca au copiii in siguranta, si ca nu sunt tentati sa intre in diverse anturaje.

comments
 • Laura
  Posted at 5:36 pm November 1, 2020
  Laura
  Reply
  Author

  Mi-a placut articolul, multumesc pentru informatie!

 • Leave a Reply