Share Button

Ce ce este recomandat sa mancam multe legume?Dupa cum bine stim cu totii, vegetarienii si veganii mananca legume, dat fiind faptul ca au un continut redus de calorii, au un continut bogat de nutrienti si antioxidanti. Datorita acestora, legumele va pot fi de mare folos in conditiile in care ajuta la pastrarea unei stari bune a sanatatii pe termen lung.

Legumele au grija de sistemul tau digestiv, de cel excreetor si scheletic, si au grija si de tensiunea arteriala. O multime de studii au fost efectuate la nivel mondial in ultimele doua decenii in ceea ce priveste legumele si beneficiile acestora pentru sanatate.

In ceea ce priveste rezultatele, acestea sunt impresionante. Legumele ofera o multime de substante nutritive si de antioxidanti puternici daca sunt zi de zi incluse in dieta.

De exemplu, includ si suficiente vitamine cum ar fi folatul, complexul de vitamine B, vitaminele A, C, D, E si K, dar si carotenoide cum ar fi beta-carotenul care se gaseste in morcovi, lipocenul care se gaseste in rosii, luteina care se gaseste in spanac si in alte frunze verzi sau zeaxantina care se gaseste in legumele verzi.

Ei bine, legumele sunt deosebit de importante pentru a fi incluse in dieta, dar trebuie sa fie cumparate de catre cei care stau la oras, si in special de catre cei care stau la bloc. De multe ori insa, oamenii nu cumpara multe legume pentru a le include in meniu, pentru ca li se pare prea mare pretul acestora, mai ales daca discutam despre legume bio.

Cei care locuiesc la casa insa, indiferent ca au casa la oras sau la sat, au posibilitatea de a se bucura de toate beneficiile legumelor. De ce? Pentru ca au curte, si indiferent cat ar fi aceasta de mica, au posibilitatea de a cultiva diferite legume.

Cei care au o curte mica, mai mica de 1000 de metri patrati de exemplu, pot alege sa foloseasca o motosapa care sa ii ajute sa isi marunteasca foarte bine solul pentru insamantare sau plantare. In acest fel, vor avea posibilitatea ca in toamna sa manance legume cultivate in propria gradina, si cu siguranta satisfactia va fi una mult mai mare, pentru ca mananca doar ceea ce au cultivat in propria gradina.

In schimb, cei care locuiesc la casa, fie in mediul rural sau urban (in cartierele de la periferie in special), dar care au o gradina mai mare de 1000 de metri patrati, pot cultiva mult mai multe legume pentru propriul consum.

Diferenta este ca acestia nu vor putea sa isi lucreze intreaga curte sau gradina cu o motosapa, pentru ca terenul este mult prea mare, iar motosapa nu face fata. In aceste conditii, alegerea unui motocultor reprezinta fara doar si poate, cea mai buna solutie.

Pentru cei care cultiva legume pentru propriul consum, un pachet motocultor Rabota R7 90q PK2 poate reprezenta cea mai buna solutie. In primul rand au la dispozitie motocultorul Rabota R7 90 q PK2, care poate fi utilizat pe suprafete de peste 8000 de metri patrati. De la o mica gradina si pana la o gradina de asemenea dimensiuni, un astfel de motocultor este perfect.

Acesta vine la pachet cu diferite accesorii care pot fi utilizate pentru usurarea muncii agricole, iar aici amintim plugul de arat, plugul de bilonat, si alte accesorii utile.

Pentru suprafete mai mari de teren, exista insa si alte motocultoare Rabota care vin la pachet cu alte accesorii. Acestea sunt destinate insa suprafetelor mai mari de teren, de peste 10.000 di peste 12.000 de mp.

Legumele sunt asadar foarte bune pentru sanatate. Daca ai posibilitatea insa de a manca legume pe care le cultivi in propria gradina, atunci te poti considera o persaoana cu adevarat norocoasa.

There are no comments.

Leave a Reply