Share Button

Curiozitati despre pietrele semipretioase

In momentul in care discutam despre pietre semipretioase, trebuie sa precizam faptul ca acestea sunt renumite inca din cele mai vechi timpuri pentru valoarea lor magica.

Pietrele semipretioase reprezinta o expresie a frumusetii naturii, insa totodata ele reprezinta si conexiunea oamenilor cu fortele universale.

Piatra semipretioasa care te atrage cel mai mult in acest moment, vorbeste despre viata ta dar si despre nevoile tale din momentul de fata, iar in cele ce urmeaza vom dezbate acest aspect.

In cazul in care te atrage piatra howlig, atunci cu siguranta viata de poarta intr-o anumita directie favorabila tie, daca ai curajul sa iti dai drumul in acest zbor. Despre aceasta piatra semipretioasa se mai spune ca ar reprezenta un mesaj dinspre lumea nevazuta, iar tu pentru a avea succes in viata, va trebui sa crezi in calea care ti se va deschide.

O alta piatra semipretioasa foarte cunoscuta este malahitul, despre care se spune ca ar fi piatra vindecatoare. In cazul persoanelor atrase de aceasta piatra, trebuie mentionat faptul ca acestea vor trece printr-o transformare importanta in viata, ii viitorul apropiat, iar transformarea poate fi una spiritual, sau de ce nu, una practica ori una profesionala.

Malahitul este piatra semipretioasa care vorbeste despre evolutia spiritual, si ne arata faptul ca orice schimbare aduce cu sine aceasta dimensiune.

Curiozitati despre pietrele semipretioase

Jasper-ul este o alta piatra semipretioasa spre care se merita sa iti indrepti atentia, mai ales in conditiile in care in ultima perioada ai cam uitat sa zambesti, iar fericirea a cam disparut din viata ta.

De ce? Pentru ca despre jasper se spune ca ar fi piatra semipretioasa care ar aduce morul si fericirea in viata ta. O astfel de piatra semipretioasa te va ajuta mereu sa fii cu zambetul pe buze si sa te simti cat mai bine.

Despre persoanele care au ales sa poarte piatra semipretioasa obsidian, cu siguranta se spune ca au ales sa renunte la obiceiurile lor negative, si ca isi doresc ca de acum inainte sa duca o viata cat mai fericita.

O astfel de piatra semipretioasa te va ajuta sa iti dai seama mai clar de faptul ca si cei din jurul tau au diferite probleme, asa ca vei privi altfel lucrurile. Purtand o astfel de piatra semipretioasa vei intelege faptul ca sentimente precum amaraciunea sau gelozia nu fac bine, si vei renunta sa te mai consume.

Odata ce vei purta o astfel de piata semipretioasa, vei reusi sa te simti din nou bine si sa ai o stare de buna dispozitie.

Una dintre cele mai cunoscute pietre semipretioase este fara indoiala piatra soarelui, despre care se spune ca in momentul in care o porti, incepi sa devii o persoana mult mai optimista privind viitorul. Aceasta piatra semipretioasa iti va oferi energia necesara corpului, si iti va imbunatati starea de sanatate si te va elibera de frica si de stres.

Piatra soarelui este o piatra semipretioasa cunoscuta pentru ca aduce noroc, si ajuta lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cele mai interesante curiozitati referitoare la pietrele semipretioase amintite in articol.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply