Share Button

Cum trebuie ales mobilierul pentru acasa?In momentul in care vrei sa iti cumperi mobilier pentru intreaga locuinta, cu siguranta trebuie sa tii cont de cateva detalii foarte importante, detalii care te pot ajuta sa faci cele mai intelepte alegeri.

Mai intai de toate trebuie tii cont de cat de mari sunt camerele locuintei tale. In conditiile in care casa ta are camerele foarte mari, poti de exemplu sa o amenajezi intr-un stil clasic.

Vei putea opta aici de exemplu pentru obiecte de mobilier realizate din lemn masiv, obiecte de mobilier care ii vor oferi casei un plus de eleganta si stil.

Ei bine, vei putea insa sa iti amenajezi si intr-un stil modern locuinta, si cu siguranta vei putea sa gasesti o multime de corpuri de mobilier interesante, la preturi foarte atractive. Daca ai mobilierul modern iar camerele sunt spatioase, cu siguranta imaginea va fi una spectaculoasa.

In cazul in care insa locuiesti intr-o garsoniera, atunci este cat se poate de firesc faptul ca locuinta ta nu este una spatioasa.

Tinand cont ca o garsoniera este foarte mica, va trebui sa iti indrepti atentia mobilier garsoniera, iar aici lucrurile sunt clare: discutam despre mobilier inteligent.

Ei bine, pentru o garsoniera, in ceea ce priveste patul, cea mai indicata solutie ar fi aceea de a opta pentru un pat rabatabil. Acesta se poate lasa in jos pe timpul noptii pentru a dormi in el, in timp ce pe timpul zilei patul poate fi rabatat, pentru a se face economie de spatiu in incapere.

In ceea ce priveste masa si scaunele din bucatarie, aici lucrurile iarasi sunt destul de simple, iar in continuare vom vedea si de ce. Ei bine, masa pentru o garsoniera cu siguranta trebuie sa fie una extensibila, pentru ca astfel se va face o economie importanta de spatiu.

Cat despre scaune, daca nici nu ai familie numeroasa, cu siguranta pe langa o masa extensibila ar fi suficiente doua scaune.

In ceea ce priveste mobilierul inteligent pentru garsoniera, trebuie precizat ca acesta este mai mult decat perfect, pentru ca intr-o garsoniera cu asemenea corpuri de mobilier, spatiul este mult mai mare decat intr-o garsoniera unde corpurile de mobilier sunt fixe.

Un alt amanunt foarte important de care ar fi indicat sa tii cont atunci cand te afli in cautarea de corpuri de mobilier pentru locuinta ta, este calitatea materialelor. Calitatea materialelor insa va influenta foarte mult pretul obiectelor de mobilier.

De exemplu, o masa si un set de 4 scaune din lemn masiv (cea mai buna calitate), va costa mult mai mult decat o masa si un set de 4 scaune din pal sau MDF.

Tot atunci cand vrei sa iti cumperi obiecte de mobilier pentru acasa, trebuie sa tii cont si de preferinte, pentru ca degeaba cumperi ceva ce este ieftin, daca nu este pe placul tau.

Asadar, dupa cum se poate observa, chiar si alegerea unor obiecte de mobilier poate fi o misiune destul de dificila, dat fiind faptul ca va trebui sa tii cont de mai multe detalii pentru a face alegerile corecte.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply