Share Button

Cum sa-ti alegi scaunele de gradina

Atunci cand iti alegi mobilierul de gradina, achizitionarea de scaune si fotolii este la fel de importanta ca si achizitionarea mesei de gradina.

Un scaun gradina trebuie sa fie atat pe gustul tau, sa fie in acord cu masa ta, cat si sa fie confortabil. Exista fotolii si scaune de gradina pentru toate buzunarele si toate gusturile.

Potriveste-ti masa si scaunele de gradina

Este posibil sa cumperi un mobilier de gradina complet, dar poti alege sa cumperi separat masa de gradina si scaunele. Iti dai drumul imaginatiei pentru a crea un mobilier de gradina care ti se potriveste. A-ti alege scaunele si fotoliile independent de masa inseamna, de asemenea, sa-ti acorzi mai multa libertate in alegerea confortului si a materialului.

Iti vei alege scaunele in functie de marimea mesei si spatiul pe care il ai. Daca spatiul este limitat, este mai bine sa nu optezi pentru scaune prea voluminoase. Le vei alege in functie de utilizarea pe care le-o vei da.

Daca vrei sa mananci acolo regulat, te vei simti mai confortabil intr-un scaun drept. Daca te gandesti mai degraba sa iti folosesti mobilierul de gradina pentru a te relaxa si a petrece timp afara, un scaun mai adanc si mai larg va fi mai confortabil. Fiecare model are avantajele si dezavantajele lui, depinde de tine sa vezi ce vrei sa prioritizezi: confort, estetica, pret, intretinere.

Culoarea scaunelor de gradina

Si pentru culoare, poti alege clasicul sau originalitatea. Daca alegi o culoare neutra, cum ar fi alb, gri, verde de gradina sau culoarea lemnului, esti sigur ca nu vei gresi la gust. Aceste culori merg in orice gradina si merg oriunde. Cu toate acestea, poti decide sa optezi pentru culori deschise, precum portocaliu, galben, verde anason sau albastru deschis. Vor aduce bucurie in gradina ta.

Materialul scaunelor si fotoliilor de gradina

Exista, de asemenea, multe scaune care amesteca materiale pentru a obtine mai multe beneficii. Este obisnuit sa gasesti scaune cu structura din otel inoxidabil sau aluminiu si sezut si spatar din material textil, pentru mai mult confort si mai putina intretinere.

  • Scaunul de gradina din otel inoxidabil

Avantaje: Acest tip de scaun nu se teme de apa, este rezistent la UV si usor de intretinut.

Incomoditatile: Scaunul este greu. In plus, se incalzeste la soare si devine fierbinte.

  • Scaunul de gradina din aluminiu

Avantaje: Scaunul este usor de mutat. Nu rugineste si poate sta afara chiar si atunci cand ploua si este reciclabil.

Incomoditatile: Scaunul este usor si poate zbura atunci cand bate vantul.

  • Fotoliu de gradina PVC.

Avantaje: Aspectul este natural si foarte usor de intretinut. Scaunul este disponibil in mai multe culori.

Incomoditatile: Este fragil, trebuie protejat iarna. Cele mai ieftine scaune nu au un aspect foarte natural.

  • Scaunul de gradina din lemn

Avantaje: Stilul scaunului este natural. In plus, este rezistent si nu rugineste.

Incomoditatile: Intretinerea este foarte importanta pentru a-l pastra timp indelungat si trebuie depozitat in interior iarna. Pretul este mai mare.

  • Scaunul de gradina din material textil

Avantaje: Scaunul este confortabil si nu necesita intretinere.

Incomoditatile: Scaunul este foarte fragil, trebuie depozitat dupa fiecare utilizare.

There are no comments.

Leave a Reply