Share Button

Cum sa-ti alegi manusa medicala?In mediul medical, igiena trebuie sa fie impecabila. Cu toate acestea, transmiterea microbilor si a bacteriilor este mult mai mare in aceste medii. Acesta este motivul pentru care este esential sa te echipezi eficient pentru a fi protejat.

Manusile de examinare sunt cele mai multe elemente de protectie utile pentru medici, dar exista o varietate de manusi pentru utilizari specifice.

La ce se foloseste o manusa medico-chirurgicala?

Manusile medicale sunt dispozitive de unica folosinta, care sunt destinate sa te protejeze in timpul procedurilor de ingrijire. Acestea fac parte din echipamentul medical esential. Au fost create pentru a ajuta personalul sa mentina igiena buna necesara mediului lor de lucru.

Ele pot fi gasite in cabinetele medicilor, laboratoarele de analiza, spitale, case de batrani si chiar in truse de prim ajutor.

Acest dispozitiv este folosit pentru a proteja mainile de virusi externi. Reduce riscul contaminarii cu sange sau alte fluide, dar si transmiterea germenilor de la personal la pacient si de la pacient la pacient. Este recomandat in caz de riscuri infectioase, chimice si fizice.

Acestea trebuie schimbate intre 2 pacienti pentru a evita raspandirea bacteriilor si utilizarea lor trebuie sa respecte indicatiile pentru masurile de precautie „standard” si „de contact”.

Este important sa utilizezi acest mijloc de protectie pentru toate procedurile medicale.

Eficacitatea manusilor chirurgicale a fost dovedita de mai multe studii clinice. Manusile de unica folosinta nu ofera o protectie de 100%, motiv pentru care este important sa le verifici daca exista defecte inainte de fiecare utilizare. Purtarea manusilor nu exclude in niciun fel spalarea mainilor, ceea ce este, fara indoiala, cea mai buna prevenire din punct de vedere al igienei.

Exista o mare varietate de manusi de protectie pentru fiecare utilizare. De exemplu, pentru ingrijirea zilnica si ingrijirea chirurgicala, alegerea manusii nu ramane aceeasi datorita caracteristicilor diferite. Trebuie sa iti alegi tipul de manusa, tinand cont de anumite criterii de siguranta, confort si protectie.

Ce manusi de unica folosinta sa folosesti?

Alegerea manusii de ingrijire nu trebuie luata cu usurinta. De fapt, trebuie sa folosesti manusile potrivite pentru procedura medicala, dar sa alegi si dimensiunea potrivita, astfel incat sa nu fie nici prea largi, nici prea stranse pentru a nu le intepa. Trebuie sa iei in considerare cateva criterii de selectie, cum ar fi rezistenta, confortul, riscul de alergie sau utilizarea acestuia.

Manusi medicale pudrate sau nepudrate?

O manusa pudrata (cu amidon de porumb) faciliteaza imbracarea, de fapt, pulberea din interior va provoca o alunecare mai buna intre piele si manusa. De asemenea, face posibila limitarea transpiratiei mainilor pentru a le putea mentine mai mult timp. In plus, acestea sunt mai economice de cumparat. Poti gasi cutie de manusi de protectie din latex pudrate 100 buc.

Pe de alta parte, manusile fara pulbere au fost initial facute pentru persoanele cu alergii la aceasta. Acestea sunt la fel de usor de imbracat si ofera o senzatie de confort in timpul procedurilor de tratament care asigura siguranta, confort si demnitate.

Manusile sunt selectate in functie de calitate stricta si le puteti gasi in mai multe dimensiuni de la X-Small la X-Large. In general, manusile nepudrate sunt cele mai recomandate pentru prevenirea oricaror reactii alergice.

There are no comments.

Leave a Reply