Share Button

Cum sa iti dai seama daca acumulatorul tau de Samsung nu este original?Smartphone-urile si-au dovedit utilitatea, motiv pentru care sunt considerate indispensabile de unele persoane. Samsung s-a remarcat prin telefoanele oferite, care se bucura si de un numar mare de utilizatori, insa, cu toate acestea, exista si un mic dezavantaj, respectiv scurta durata de viata a bateriei.

Aceasta nu se datoreaza unei slabe performante a telefoanelor Samsung, ci a numeroaselor aplicatii pe care le utilizam zilnic, care consuma mult din baterie.

Pentru a cumpara un acumulator original Samsung, trebuie sa te orientezi catre magazinele serioase, precum este  magazinul online www.magazingsm.ro/piese-telefon/acumulator-samsung-galaxy-s3-mini-original-15184 .

Pe acest site se pot observa oferte potrivite celor care doresc sa cumpere un acumulator original Samsung. Din nefericire, sunt oferiti spre vanzare si acumulatori care sunt fake, iar pentru a-i recunoaste pe cei fake, se poate observa cutia acumulatorului. Daca aceasta este de o buna calitate si poate proteja mai bine bateria, cat si daca dispune de culori ale literelor de pe cutie, care arata cat mai natural, inseamna ca ati cumparat un acumulator original Samsung.

De asemenea, se recomanda sa se verifice data de fabricatie de pe cutia bateriei cu cea a bateriei, care trebuie sa fie identice. In caz contrar, acumulatorul nu este unul original, ci o copie. Chiar daca la unele acumulatoare intalnim codul de produs corect, daca este mentionata capacitatea bateriei sau chiar daca functioneza si telefonul se incarca foarte bine, nu inseamna ca acumulatorul nu poate fi fake. O modalitate indicata pentru a observa daca este un acumulator original Samsung consta in observarea daca NFC-ul functioneaza.

Datorita acestuia, telefoanele si alte aparate pot comunica radio prin contact, pntru a se putea face schimburi de informatii. De asemenea, se poate observa si prin faptul ca eticheta NFC difera fata de cea fake, prin faptul ca prezinta o serie de inele renctangulare concentrice pe spate. Bineintels, exista si mai multe diferente intre un acumulator original Samsung si unul fake, prin care va puteti de seama de calitatea produsului oferit.

Din nefericire, acumulatorii fake care sunt oferiti spre vanzare drept originali se afla in numar tot mai mare, iar daca nu acordati atentie chiar si celor mai mici detalii, veti cumpara acumulatori care nu isi merita, in mod cert, banii. Din fericire, pe site-ul www.magazingsm.ro/ acest lucru este imposibil, deoarece sunt oferiti acumulatori originali.

Uneori nu este vina vanzatorilor, ci a producatorilor, care reusesc sa produca baterii aproape identice celor originale. Aceasta problema este intalnita atat la un acumulator original Samsung, cat si la unul Nokia, cu toate ca la acestea din urma folosesc holograme. Chiar daca hologramele trebuiau sa impiedice producerea de acumulatori fake, acestia au continuat sa apara.

Important este ca inainte de a achizitiona un acumulator original Samsung, Nokia sau de oricare alt tip, sa fiti foarte atenti la toate detaliile, pentru a evita neplacerile cauzate de achizitionarea unui acumulator copie. Astfel, veti utiliza un smartphone Samsung, care sa se bucure de o lunga durata de viata a bateriei.

 

There are no comments.

Leave a Reply