Share Button

Cum sa gasesti un magazin de amanet in zona ta?Odata ce credeti ca ati gasit ceva pe care il puteti duce la amanet sau daca nu sunteti sigur daca aveti ceva ce va face obiectul unui magazin de amanet, urmatorul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa gasiti magazinele de amanet din zona dvs. Pentru amanet telefoane Samsung, intra pe BestAmanet.ro.

Cea mai usoara modalitate de a face acest lucru este doar accesarea site-ului Google.com si cautarea frazei “Magazinele de amanet locale” sau “casele de amanet din zona mea”. Google va returna o lista de rezultate pentru casele de amanet din zona dvs. pe care le puteti folosi pentru a face un imprumut.

Ei va vor oferi si numarul de telefon, astfel incat sa puteti da un telefon pentru a va asigura ca accepta ceea ce planuiti sa le duceti. In timp ce puteti contacta magazinul de amanet la telefon, nu este o idee proasta sa ii intrebati ce trebuie sa aduceti cu dvs. pentru a va imprumuta sau pentru a le vinde ceva.

Cele mai multe state vor necesita doar un ID/buletin , dar merita verificat doar pentru a fi siguri ca sunteti pe deplin pregatit, atunci cand ajungeti.

Cum functioneaza imprumuturile la o casa de amanet.

Odata ce ati ales elementul pe care doriti sa-l amanetati si stiti care magazin de amanet este cel mai potrivit, asigurati-va ca obiectul este exact sau aproape in starea in care l-ati cumparat de nou, inclusiv toate accesoriile pe care le avea in cutie, etc.

Daca nu le aveti, obiectul va putea fi in continuare amanetat, dar vi se fa oferi un pret usor mai mic decat daca ati fi avut toate accesoriile.

Permiteti casei de amanet sa examineze obiectul.

Veti da elementul (elementele) la brokerul de amanet pentru a fi analizate si examinate. In mod normal, ei verifica sa se asigure ca totul functioneaza asa cum ar trebui.Dupa acest pas, acestia vor incerca sa determine valoarea curenta de pe piata pentru obiectul dvs.

Ei vor face acest lucru adesea folosind un site ca eBay sau Amazon si vor vedea ce modele similare sunt de vanzare, precum si preturile practicate pentru acestea.

Angajatii va vor face apoi o oferta care, in mod normal, va fi intre 40-60% din valoarea curenta utilizata pe piata.

Obtinerea imprumutului prin amanet.

Dupa ce v-au facut oferta, puteti alege sa o acceptati sau nu. Daca o faceti, casele de amanet va vor oferi bani pe loc pentru a va putea plati facturile sau pentru a va ocupa de responsabilitatile pe care le aveti.

Imprumutul va fi, de obicei bun pentru o perioada cuprinsa intre 3-90 zile, desi acest lucru este determinat de legea statului si poate fi mai scurt sau mai lung in functie de legile din zona dvs.

Obtinerea obiectelor inapoi.

Cand aveti banii disponibili pentru a rambursa imprumutul, va veti intoarce in magazinul de amanet si le veti da suma obtinuta initial, precum si eventualele depozite sau dobanzi care ar putea fi acumulate pe acest imprumut.  Valoarea depozitului si a dobanzilor este stabilita de legile de stat si locale, nu de magazinul de amanet, in majoritatea cazurilor. Cand ati rambursat imprumutul, vi se vor da inapoi obiectele in aceeasi stare in care le-ati lasat.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply