Share Button

Cum planificam o petrecere acasa?
Indiferent daca vreti sa sarbatoriti in interior sau in curte,  in mod clasic sau intr-o forma inedita noi va prezentam un planificator care va va ajuta sa aveti o zi fericita si sa nu omiteti nimic important. Pentru petrecerile celor mici unde este nevoie de animatori, recomandarea noastra este sa aruncati un ochi si pe www.Ursulla.ro.

Cu aproximativ 3 luni inainte discutati cu copilul dvs. ce fel de petrecere vrea el.

Dinozauri? O petrecere cu o tema din desene animate? Lasati copilul sa ajute la alegere. Tema va ajuta la restrangerea elementelor de decor si la alegerile de activitati.

Decideti pe cine urmeaza sa invitati. Trebuie sa intrebati intreaga clasa sau daca copilul dvs. Doreste asa doar pe cei sase cei mai buni prieteni ai sai? Tipul de petrecere poate dicta cati copii puteti gazdui (cu alte cuvinte, o petrecere de tipul Guitar Hero poate functiona cel mai bine cu mai putini copii).

Integrati pe cat posibil orice tip de element de divertisment dorit de copil. Cu cat mai devreme, cu atat mai bine pentru nu este deloc placut sa-i spui copilului ca magicianul pe care si-l doreste este deja rezervat. Cereti referinte pentru persoanele care au folosit recent animatorii si verificati. Asigurati-va ca va intrebati daca exista cerinte speciale de decor si instalare a petrecerii pentru anumite activitati.

Cu patru saptamani inainte de petrecere stabiliti exact data si verificati daca oaspetii esentiali sunt disponibili in aceasta zi. Copilul tau nu va fi fericit daca cel mai bun prieten al sau va pleca din oras tocmai atunci.

Trimiteti invitatii. Faceti invitatii scrise creative si in corelatie cu tema petrecerii. Specificati daca parintii sunt invitati sa ramana (parintii copiilor mici ar trebui sa ramana) si includeti cat mai exact ora de incepere si pe cea de terminare a petrecerii.

Faceti un program de activitati pentru petrecere.

Planificati sa umpleti doua-trei ore cu un amestec de jocuri energice si activitati mai calme (cum ar fi imitarea unor meserii sau povestiri). Trebuie, de asemenea, sa stabiliti perioadele de timp pentru divertisment, gustari si perioade de activitati libere. In cazul in care cadourile vor fi deschise intr-un anumit moment stabiliti cat mai clar care este acest moment.

Daca incepeti sa nu mai aveti timp, puteti sari aceasta etapa. Retineti ca o petrecere in aer liber poate deveni o petrecere in interior in caz de ploaie, deci incercati sa aveti si un plan alternativ, activitati pentru interior, doar pentru cazul in care este necesar.

Faceti o lista principala de consumabile de care aveti nevoie. Asigurati-va ca aveti toate aceste materiale cumparate si notati daca aveti nevoie sa cumparati sau sa imprumutati ceva. Verificati sursele online de articole de petrecere pentru a economisi timp.

Posibilele consumabile:
– elemente esentiale pentru joaca si jocuri
-muzica
-echipament sportiv
– mese portabile pentru a servi mancare sau cadouri
– articole de toaleta, placi, cupe si ustensile

Cu trei saptamani inainte planificati meniul.

Pastrati meniul cat mai simplu cu alimente ce pot fi consumate usor, eventual cu mana. Daca doriti, planificati cateva gustari  speciale (cum ar fi un cocktail) pentru parinti.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply