Share Button

Cum iti poti organiza spatiul din camera de ziO firma care produce paleti plastic Bucuresti si alte obiecte de stocare cum sunt cutiile din plastic ne prezinta mai multe sfaturi pentru organizarea lucrurilor din camera de zi.

Scoateti articolele de care nu mai aveti nevoie

Luati un cos sau o cutie si strangeti obiectele de pe jos in primul rand. Ridicati tot ce nu apartine de decorul  din camera dvs. de zi si contribuie la o stare evidenta de dezordine si puneti in cos. Returnati obiectele care apartin unei alte incaperi in spatiile de depozitare, apoi returnati articolele de camera de zi in spatiile de depozitare corespunzatoare. Pernele care au aterizat pe podea se pot intoarce pe canapea, cizmele se pot intoarce la usa din fata sau in dulap, si asa mai departe. De asemenea, profitati acest timp pentru a arunca acele flori moarte din vaza si toate celelalte obiecte care pot reprezenta gunoi.

Creati un spatiu special pentru obiectele pe care le pierdeti des

Daca intalniti ceva ce ar trebui sa fie in camera de zi, dar nu are un  loc potrivit, creati unul. Deci, daca exista mai multe telecomenzi imprastiate in jurul camerei, alegeti un loc convenabil pentru a le aduna de fiecare data. Masa de cafea, dulapul pentru TV, nu conteaza exact unde, atata timp cat locatia este buna pentru dvs. Ceea ce conteaza este  ca de acum incolo, telecomenzile vor avea un loc al lor.

De asemenea, asigurati-va ca decoratiunile, cartile, revistele si pernele decorative au un loc al lor, astfel incat acestea sa nu creeze gramezi de dezordine. Daca verificati corespondenta ain camera de zi, ar trebui sa aveti o cutie sau un dosar pentru depozitare.

Cele mai multe camere au un colt sau o piesa de mobilier, care functioneaza ca zona de dezastru desemnata chiar si atunci cand majoritatea camerelor sunt destul de bine organizate.

Daca aveti in casa o zona care e mereu in dezordine, cum ar fi o masa anume care se incarca cu obiecte aleatorii fara rost, este cazul sa faceti curat pe ea. Va face intreaga camera sa para mai curata.

Un pas foarte simplu in organizarea oricarei incaperi care nu implica bani, nici produse, si aproape nici un moment de timp pierdut, este doar sa indrepti totul si sa pui lucrurile in linie.

Acest lucru se intampla pentru articole mai mici, cum ar fi cartile de pe raftul de biblioteca, lemnele de langa  semineu si paturile pliate, precum si scaunele si mesele. Atunci cand totul este asezat natural,  poate face ca o camera sa para mult mai confortabila decat este de fapt, si cand spatiul tau pare ca nu este organizat, te vei simti mai bine. Dar, desi ar parea evident, doar asezarea rapida a lucrurilor, de la creionul de pe birou pana la perna decorativa de pe canapea, poate avea un impact major.

Acestea sunt doar cateva mici sfaturi pe care le puteti urma pentru a va face interioarele sa para mai curate. In plus, puteti accesa linkul de mai sus pentru a gasi cutii speciale de depozitare.

There are no comments.

Leave a Reply