Share Button

Cum iti alegi tipul de gazduire corect?Atunci cand esti in cautarea unui plan de gazduire avantajos este important sa te documentezi cat mai bine in acest sens pentru ca decizia pe care o iei sa fie cea mai buna. Astfel, daca vrei informatii suplimentare si chiar sa discuti cu un profesionist care sa iti explice cat mai clar si cat mai concret totul click pentru preturi si ia legatura un o astfel de persoana pentru a beneficia de consultanta gratuita.

Gandeste-te la problema gazduirii ca la ceva scalabil. In cazul in care unul din site-urile aflate pe acelasi server preia un numar prea mare de resurse servelele respective au si o vulnerabilitate si site-ul se va inchide pentru a putea preveni afectarea altor site-uri.

Se intampla ca si intr-un fastfood. La un fast food totul este facut pentru a oferi energie asa cum se intampla si in cazul altor alimente. Cu toate astea este mai probabil ca masina care are un continut mic de nutrienti umpluta cu aditivi sa te lase cu simptome de anxietate si cu un sindrom de oboseala. Cu cat incarci un server mai mult cu o serie de fisiere inutile cu atat el se va misca mult mai grue. Securitatea este intr-adevar privita drept o prioritate necesara in era de hacking sporita si tine de aprovizionarea deschisa a codurilor DDOS care sunt introduse pe site prin bresele de securitate. Este posibil sa crezi ca nu ai de ce sa iti faci griji cu privire la hacking pana cand nu ajungi sa cresti mai mult. Este important sa stii cat este de vulnerabil un site care apartine unei companii mici in momentul in care ajunge sa fie compromis. Mai exact 3 din 5 companii mici sunt falite dupa doar sase luni din momentul in care au fost sparte site-urile lor.

Un server partjat nu are distinctie si separarea datelor pe care toate afacerile le au lipseste. Nu exista nicio modalitate atenta prin care site-urile pot sa fie gazduite. Ce se intampla daca apare o amenintare si cine are nevoie de site-ul tau? Raspunsul este simplu, cei mai multi care iti ataca site-ul o fac pentru a isi introduce propriile linkuri catre alte site-uri care au nevoie de trafic. Site-ul tau va trimite in general pe alte site-uri de pariuri, filme pentru adulti, pastile de slabit si alte astfel de domenii care nu sunt privite bine de catre motoarele de cautare. Cei mai multi dintre clientii tai care intra pe site nu vor cadea in capcana anunturilor gasite acolo insa se pot contamina de exemplu cu un malware intrand pe site-ul tau.

Ceea ce conteaza este ca vor tine minte ca site-ul pe care au intrat i-a redirectionat si nu vor mai reveni. In prezent utilizatorii au invatat sa se protejeze de malware si stiu ca nu e bine atunci cand intra pe o pagina web si ajung pe alta. Poate nu inteleg procesul exact si ce se intampla in spate dar in momentul in care ajung redirectionati pe un site cu filme pentru adulti cand ei cautau de fapt suruburi butonul rosu se aprinde si apare respingerea.

There are no comments.

Leave a Reply