Share Button

Cum alegi un selfie stick?Atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone nou, indiferent de numele producatorului pe care il preferi, si indiferent de modelul preferat, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia si spre cateva accesorii telefoane.

Mai intai de toate ar fi indicat sa iti cumperi accesoriile de protectie pentru smartphone, pentru ca acestea pot contribui la prelungirea perioadei de viata a unui smartphone. Aici discutam fireste despre un geam de protectie pentru ecran (din sticla), si despre o husa smartphone.

Apoi, ai putea sa iti indrepti atentia si spre un selfie stick, care este un accesoriu din ce in ce mai popular in Romania. Poti sa folosesti un astfel de accesoriu pentru a face cele mai interesante poze de grup, insa poti sa folosesti acest accesoriu si pentru a-ti face selfie-uri pe care sa le incarci pe retelele de socializare.

Ei bine, atunci cand ai de gand sa iti cumperi un astfel de accesoriu, trebuie sa ai in vedere montarea acestuia si compatibilitatea sa cu telefonul tau. Se pot gasi selfie stick-uri care sa aiba suportul de prindere universal, insa se pot gasi si selfie stick-uri care sa fie compatibile doar cu anumite modele smartphone.

In momentul in care ai de gand sa iti cumperi un selfie stick, cu siguranta trebuie sa tii cont si de designul acestuia, care conteaza foarte mult pentru ergonomie. Se pot gasi selfie stick-uri care sa aiba lungimea incepand de la 15 cm si pana la 100 cm. Cel mai indicat ar fi sa iti alegi un selfie stick care sa aiba o lungime cat mai mare, pentru ca astfel vei putea cuprinde toate persoanele in poza, atunci cand vei face poze de grup.

Un alt detaliu de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti alegi un selfie stick, cu siguranta este reprezentat de modul de captura. Acest detaliu se refera la modul propriu zis in care se fac fotografiile.

Aici trebuie precizat faptul ca majoritatea accesoriilor noi care se gasesc pe piata, permit capturarea imaginilor cu telecomanda, prin intermediul functiei bluetooth.

In momentul in care vrei sa iti cumperi un astfel de accesoriu, cu siguranta trebuie sa tii cont si de costul si de garantia acestuia. Costurile pot sa depinda de la un caz la altul, in timp ce perioada de garantie a unui selfie stick este cuprinsa intre 6 si 24 de luni.

Asadar, acestea sunt criteriile in functie de care trebuie ales un selfie stick, iar fiecare utilizator trebuie sa tina cont de toate aceste criterii pentru a-si alege cel mai bun selfie stick.

Pe langa selfie stick-uri, utilizatorii isi mai pot indrepta atentia si spre diferite alte accesorii pentru smartphone, precum un acumulator extern de exemplu.

Utilizatorii care isi cumpara un smartphone nou, mai pot sa isi indrepte atentia si spre accesorii auto pentru smartphone, sau spre diferite alte accesorii.

Ei bine, in mare parte acestea sunt accesoriile pentru smartphone pe care si le poate cumpara orice persoana atunci cand isi cumpara un telefon mobil nou.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply