Share Button

Unghiile cu gel si alte tipuri de extensii pentru unghii au devenit populare de ceva timp. Recent insa, a existat o tendinta descendenta in utilizarea unghiilor false, deoarece tendinta este acum reprezentata de frumusetea si aspectul natural al unghiilor, iar unghiile false dau intotdeauna un aspect nefiresc.

Multe femei si-au indepartat extensiile de unghii si au inceput sa caute solutii alternative pentru o manichiura de lunga durata.

Una dintre cele mai bune solutii pentru acest lucru este fara doar si poate, reprezentata de aplicarea ojei semipermanente, si se pare ca tot mai multe femei aleg sa isi faca acasa manichiura cu oja semipermanenta, mai ales ca isi pot cumpara un kit complet, si pot folosi si o pensula Kolinsky Roubloff achizitionata separat.

In ceea ce priveste manichiura cu oja semipermanenta, trebuie mentionat faptul ca aceasta vine la pachet cu un numar impresionant de beneficii, iar unele dintre acestea vor fi prezentate in randurile care urmeaza.

Alegeti sa cititi pana la final acest articol, si veti descoperi cateva dintre motivele datorita carora, din ce in ce mai multe femei aleg o asemenea manichiura. Cel mai probabil, daca pana acum nu ati luat in considerare ideea de a opta pentru acest tip de manichiura, va veti razgandi rapid. Iata asadar cele mai importante avantaje ale acestui tip de manichiura.

Aspect imbunatatit

Manichiura facuta la salon sau chiar si acasa cu oja semipermanenta, poate face ca unghiile sa para mai stralucitoare decat manichiura traditionala. Culoarea ramane de asemenea, intacta.

Se indeparteaza numai odata ce unghia creste. Acest tip de manichiura este un tip versatil care poate fi insotit de de tatuaje apa 3D pentru unghii. Din ce in ce mai multe femei se documenteaza in ceea ce priveste aplicarea acestor tatuaje pe unghii, pentru ca isi doresc un design fascinant al manichiurii.

Este firesc acest lucru, pentru ca despre manichiura se stie ca este cartea de vizita a unei persoane, si de multe ori, oamenii isi creaza prima impresie despre o persoana atunci cand ii vad manichiura.

Pentru o femeie care nu are o manichiura perfecta, este destul de greu ulterior sa isi recapete increderea si sa intre in gratiile unei persoane care datorita manichiurii si-a creat o impresie nu tocmai buna despre ea.

Durata si rezistenta

O manichiura cu oja semipermanenta, mai ales atunci cand sunt folosite produse de cea mai buna calitate, poate dura pana la 4 saptamani, ceea ce este un lucru minunat. Chiar si cand produsele nu sunt cele mai bune de pe piata, manichiura semi poate sa reziste pana la 15 zile.

Acest lucru o face o alegere perfecta pentru doamnele si domnisoarele care calatoresc mult si nu au timp sa viziteze salonul de manichiura. Poate ramane chiar mai mult, in functie de cresterea unghiilor clientului.

In plus, femeile nu mai trebuie sa isi faca acum griji pentru ca li se strica manichiura atunci cand spala vasele, cand fac curatenie in casa sau cand au de facut diferite alte lucruri, pentru ca oja semipermanenta care este aplicata pe unghii cu o pensula Kolinsky Roubloff este de cea mai buna calitate si este foarte rezistenta.

Uscare rapida

Unghiile se pot usca imediat. Acest tip de manichiura va poate readuce imediat la munca. Unghiile se usuca instantaneu dupa ce sunt asezate sub lampa UV. Femeile nu trebuie sa ramana statice timp de cateva ore doar pentru a se asigura ca unghiile sunt uscate.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante avantaje pe care aplicarea ojei semipermanente le ofera femeilor.

Tinand cont de toate acestea, este cat se poate de firesc ca din ce in ce mai multe doamne si domnisoare sa isi doreasca sa isi faca acasa manichiura cu acest tip de oja, mai ales ca poate fi aplicata cu mare usurinta folosind o pensula Kolinsky Roubloff, care se stie ca este de calitate premium.

comments
 • Gabriel Opris
  Posted at 1:18 pm January 13, 2021
  Gabriel Opris
  Reply
  Author

  In ultima vreme tot la doua case e cineva care pune unghii false, iti repara unghiile. Unele dintre doamnele practicante, mai nou, se deplaseaza la domiciliu. O industrie care nu pare sa sufere nici in pandemie

 • Mara
  Posted at 6:06 pm January 13, 2021
  Mara
  Reply
  Author

  Este bine de stiut, multumesc pentru informatie!

 • Leave a Reply