Cele mai bune aplicatii VPN

Cele mai bune aplicatii VPN

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune aplicatii VPNPe langa faptul ca ajuta la utilizarea in siguranta a site-urilor web – mai ales daca utilizati Wi-Fi public sau date mobile – VPN-urile sunt aplicatii celebre pentru capacitatea lor de a va ajuta sa accesati materiale restrictionate in anumite zone geografice, transmitand continut care ar putea fi blocat in mod normal.

Cum sa alegeti cea mai buna aplicatie VPN?

Probabil ca veti dori sa utilizati aceeasi aplicatie VPN pe o multime de alte dispozitive – deci asigurati-va ca obtineti o aplicatie care functioneaza si cu sistemul de operare al computerului si are suficiente licente pentru a acoperi toate gadgeturile.

Alte consideratii sunt securitatea (sa aveti un comutator de turn off/on la indemana, astfel incat sa nu ramaneti expus in cazul in care conexiunea la internet nu este buna) si, bineinteles, o politica de confidentialitate si termeni de servicii care sa clarifice ce informatii sunt pastrate de furnizor. De altfel, asigurati-va ca evitati aplicatiile gratuite fara reviews deoarece furnizorii vor promite sa ofere intimitate gratuita, insa nu vor mentiona informatiile la care vor avea acces. Va recomandam sa alegeti una dintre aplicatiile VPN  enumerate mai jos.

  1. Express VPN

Aceasta aplicatie este extrem de usor de utilizat si ofera o multime de optiuni avansate. Descarcati aplicatia din App Store / Magazin Play sau pur si simplu prin intermediul site-ului web ExpressVPN.com folosind un link dedicat de configurare, cod QR sau descarcare APK.

Odata instalata, aplicatia este extrem de usor de utilizat, deoarece nu este  diferita fata de versiunea pentru desktop. Acest lucru inseamna ca va avea buton de pornire / oprire afisat evident si o lista de servere – peste 3.000 in total, din 94 de tari. Mai mult, Express VPN este acum disponibila in 16 limbi.

Aplicatia in sine are cateva optiuni extra, cum ar fi un meniu excelent de selectare a locatiei, detectare nesigura a retelei, meniu de instrumente de confidentialitate specializate si un comutator kill pentru a imbunatati securitatea. Express VPN este extrem de sigur avand un sistem de criptare AES pe 256 de biti.

  1. NordVPN

Aplicatia NordVPN este extrem de populara cu peste 10 milioane de descarcari si un rating App Store / Google Play ridicat. Acest VPN ofera cateva functii extraordinare, inclusiv tehnologia „Double VPN”, care va transmite conexiunea prin doua servere VPN separate, pentru a avea mai multa siguranta in mediul online. De asemenea, serviciul se mandreste cu o politica „jurnale zero” ceea ce inseamna ca nu urmareste activitatea online a utilizatorului. Totodata, aplicatia are si alte functii interesante precum capacitatea de a va conecta automat la NordVPN ori de cate ori va conectati la o retea Wi-Fi si protocolul rapid NordLynx. Aplicatia ofera si o functie de chat live pentru asistenta 24/7 pentru clienti.

Indiferent de telefon folosesti, daca este un telefon mobil iPhone sau unul Android, vei gasi cu siguranta aplicatii pentru VPN foarte bune, care sa te ajute sa treci neobservat pe internet si sa accesezi chiar si materialele care sunt interzise pentru tara in care traiesti.

0 Shares