Share Button

Cele mai bune 10 de cadouri pentru o casa nouaCumpararea sau inchirierea unei noi proprietati este una dintre cele mai pline de satisfactii experiente. Pentru a sarbatori aceasta realizare, nimic nu este mai interesant decat noi decoratiuni, fie pentru a le pune in noua casa, fie pentru a le face cadou prietenilor. Indiferent de situatie, atunci cand vine vorba de cadouri pentru o casa noua, vei avea nevoie de cateva idei bune.

Mai jos enumeram cele mai bune cadouri casa noua, inspira-te si alege cea mai buna varianta pentru tine!

  1. Postere si Rame Decorative

Posterele si ramele decorative sunt moderne si aduc personalitate si bucurie mediului inconjurator si arata grozav atunci cand sunt agatate pe pereti. Sunt intotdeauna cadouri binevenite si usor de asortat cu decorul oricarei case.

  1. Organizator Chei

Organizatoarele pot aduce multa utilitate intr-o casa noua si sunt disponibile pe mai multe modele. De la cele mai amuzante, pana la cele care fac posibila lasarea de mesaje pe sticky-notes.

  1. Cactus si suculente

Cactusul si suculentele sunt plante foarte frumoase pentru a decora casa si super usor de ingrijit. De asemenea, acestea aduc si un plus de natura in decorul noii locuinte.

  1. Kit pentru prepararea sushi

Pentru iubitorii de mancare japoneza este este un cadou perfect. Trusa de preparare sushi are tot ce ai nevoie pentru a organiza mese in stil oriental.

  1. Trusa pentru fondue de ciocolata/branza

Acest cadou are succes garantat. Pentru cei care prefera dulciurile si sunt ciocolatici confirmati, o trusa de fondue de ciocolata va fi o adevarata comoara pentru weekendul in noua casa. Pentru cei care prefera branza, un kit de fondue de branza adauga savoare si eleganta cinelor locuitorilor noii case.

  1. Lumanari parfumate

Lumanarile decorative si parfumate sunt un cadou intim si creativ. Pe langa faptul ca sunt super binevenite, lumanarile parfumate pot decora o baie, dormitorul sau chiar camera de zi.

  1. Covoare de bun venit

Covoarele de bun venit personalizate transmit o mare parte din personalitatea rezidentilor unei noi case. Alege o dimensiune, un citat si un design care se potrivesc persoana careia ii vei face cadoul.

  1. Recipiente pentru alimente

Recipientele pentru depozitarea alimentelor si a condimentelor sunt unul dintre cele mai indispensabile lucruri pe care sa le ai intr-o casa noua. Frigiderul poate fi mare si spatios, dar fara vase este greu de depozitat mancarea, nu-i asa?

  1. Termos

Sticlele termos sunt obiecte foarte utile, la urma urmei, cui nu-i place sa pastreze o ceasca de cafea fierbinte toata dimineata? Exista mai multe stiluri si culori de termos pentru a face cadou unui prieten drag sau tie insuti.

  1. Filtru de cafea

Un aparat de cafea este un must-have pentru fiecare casa care se respecta! In acest caz, ceea ce conteaza pentru un cadou este cati bani ai la dispozitie de cheltuit si bunul tau gust, intrucat pe piata exista mai multe tipuri de cafetiera, de la cele mai simple la cele mai elegante.

Atunci cand alegi un cadou pentru a onora o noua realizare a unei persoane dragi, a unui prieten sau chiar a ta proprie, tine cont de cat de mult poti cheltui si de personalitatea cui va fi daruit!

There are no comments.

Leave a Reply