Cel mai bun reseller domenii din RomaniaActivitatea de reseller gazduire presupune nu numai revanzarea serviciilor de gazduire ci si revanzarea serviciilor de inregistrare domenii .

Compania Claus Web va pune la dispozitie cele mai avantajoasa oferta de reseller gazduire existenta pe piata de profil din tara noastra prin intermediul celor peste 40 de servere proprii .
In cei peste 8 ani de experienta compania noastra a reusit sa atinga in permanenta noi standarde de performanta , ajungand sa fie cea mai apreciata companie de profil din tara noastra cu peste 10.000 clienti multumiti de serviciile oferite, o performanta cu adevarat fantastica .

Ce inseamna reseller domenii ?

Odata ce detii un cont de reseller gazduire poti sa incepi sa pui la vanzare pe piata diferite pachete de gazduire web . Doar ca aceste oferte de gazduire web nu vor fi suficiente pentru a satisface nevoile clientilor dumneavoastra pentru ca acestia vor avea , cu siguranta , nevoie si de inregistrarea unor domenii , adica reseller domenii , si vorbim aici atat de domenii .ro cat si de domenii internationale .

Cum pot sa inregistrez domenii ? Ideal ar fi ca sa primiti , de la providerul dumneavoastra de reseller , odata cu achizitia serverului si o platforma de inregistrare domenii . Ar fi ideal ca acesta platforma sa fie automata si sa aiba un pret accesibil .

Conturile de reseller domenii oferite de Claus Web beneficiaza de urmatoarele facilitati:
Un pret acceptabil , cel mai bun raport calitate / pret existent pe piata romaneasca .
Platforma de reseller domenii va permite permite realizarea propriei oferte de preturi ( si posibilitatea modificarii preturilor in orice moment ) pentru clientul final .

Va ofera posibilitatea elaborarii unui cont pentru fiecare client in parte astfel incat domeniul sa se inregistreze pe numele clientului .

Functioneaza in mod automat prin serverul API la adresa API.ClausWeb.ro iar testele le puteti face la adresa API.ClausWeb.ro/test/ . Astfel softul detinut de dumneavoastra pe site sa poata rezerva instantaneu domeniul pe care dumneavoastra in doriti , desigur dupa inregistrarea platii .

Beneficiati de asistenta tehnica in permanenta pentru parcurgerea si intelegerea modului de functionare a platformei de reseller domenii .

Compania Claus Web inregistreaza domeniile exclusiv pe numele dumneavoastra astfel:
Daca vorbim despre domeniile .RO  –  acestea vor fi inregistrate pe termen nelimitat .
In cazul domeniilor internationale , cum ar fi .COM sau .EU – acestea se inregistreaza pentru 1 an .

Preturile difera in functie de tipul domeniului , astfel : ( Aceste preturi nu contin TVA )

Reseller-gazduire-web-sau-reseller-hostind
Pentru mai multe informatii legate de serviciile si produsele oferite de Claus Web va invitam sa accesati cu incredere siteul companiei Clausweb.ro .


There are no comments.

Leave a Reply