Share Button

Ce sunt si unde se folosesc boxpaletii din plastic?Boxpaletii din plastic care au peretii plini, sunt folositi de cele mai multe ori la depozitarea marfurilor marunte, sau a marfurilor de dimensiuni medii, iar in unele cazuri, chiar si pentru depozitarea marfurilor de dimensiuni mai mari, care nu au nevoie de ventilatie.

Trebuie amintit faptul ca atunci cand discutam despre boxpaleti plastic, acestia sunt anume realizati astfel incat sa poata sa fie manevrati cu mare usurinta, si sa se poata suprapune fara a exista riscul de rasturnare.

Deasemenea boxpaletii din plastic au fost anume construiti, astfel incat in momentul in care este nevoie, ei sa poata fi spalati, sau chiar si dezinfectati cu mare usurinta.

De cele mai multe ori, boxpaletii sunt intalniti in cadrul halelor industriale care isi desfasoara activitatea in tot felul de domenii, cum ar fi industria auto de exemplu.

Si daca tot am dat drept exemplu industria auto, sunt anumite companii care realizeaza piese de masini pe baza de tuburi metalice, cum ar fi conductele de frana, sau tot felul de conducte care au rolul de a transporta uleiul.

In aceste fabrici, cu siguranta se vor intalni in primul rand lazi din plastic, si navete stivuibile din plastic, folosite pentru depozitarea materiei prime, dar si pentru depozitarea pieselor finale care urmeaza sa fie livrate clientilor.

Ei bine, pe langa lazile din plastic si navetele stivuibile, in cadrul acestor fabrici se vor intalni si boxpaleti din plastic, care au si ei rolul de a ajuta la depozitarea marfurilor.

Piesele auto finale pot sa fie depozitate direct in interiorul boxpaletilor, in cazul in care acestea au dimensiunile corespunzatoare, sau pot sa fie depozitate in lazi din plastic de diferite dimensiuni, iar apoi lazile sa fie asezate in boxpaleti, astfel incat sa se ocupe tot spatiul liber.

Sunt insa si companii care isi desfasoara activitatea in industria auto, insa nu realizeaza piese pe baza de tuburi metalice, ci mai degraba realizeaza piese pe baza de cauciuc.

Aici am putea aminti acele companii care produc tot felul de conducte din cauciuc prin care circula antigelul, conducte care fac legatura intre diferite compartimente de sub capota autoturismului.

Chiar si in cazul unor astfel de companii, atat materia prima necesara pentru realizarea componentelor, cat si piesele finale, vor putea sa fie depozitate in lazi din plastic sau in navete stivuibile, pentru ca astfel se va economisi si foarte mult spatiu.

De regula, in cadrul acestor companii, tinand cont de faptul ca piesele pot avea dimensiuni mai mari, piesele finale se vor depozita fara doar si poate in boxpaleti din plastic, si vor fi livrate in acesti boxpaleti.

Cu siguranta o companie de top, care se respecta, va apela la aceste lazi din plastic, sau navete stivuibile, ori la boxpaleti din plastic care sa aiba imprimata denumirea firmei pe suprafata lor, iar aceasta idee ar putea fi si o buna strategie de marketing.

Mai trebuie mentionat insa si faptul ca boxpaletii pot sa fie utilizati chiar si in domeniul agriculturii, pentru depozitarea fructelor sau pentru depozitarea legumelor.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply