Share Button

Ce nu stiai ca poate face iPhone-ul tau?Daca ti-ai cumparat de curand un iPhone, probabil te intrebi ce poate face acest smartphone  sau cauti accesorii iPhone, trebuie sa cunosti cateva detalii despre noul tau gadget. Nu toti utilizatorii stiu ce poate face un astfel de telefon, iar unii dintre ei nici nu ajung sa cunoasca astfel de detalii.

Pentru smartphone-urile produse de compania americana Apple se pot gasi acum in tara noastra numeroase accesorii iPhone la preturi accesibile, ele fiind necesare in cazul unor defectiuni minore si nu numai. iPhone-ul inseamna mai mult decat ceea ce stiu utilizatorii unor alte smartphpne-uri despre o asemenea tehnologie.

Asistenta vocala, oferita prin Siri, este un ajutor de nadejde, de fiecare daca cand vrem sa solicitam informatii sau cand suntem la volan si vrem sa trimitem email-uri sau sa sunam pe cineva. Siri poate fi configurata sa raspunda la anumite comenzi pe care utilizatorul le poate da. Acestea pot fi personalizate dupa preferintele fiecaruia, in functiile de optiunile pe care le acceseaza mai des.

Siri reprezinta un serviciu avansat prin care poti afla informatii la care nu te-ai fi asteptat niciodata. De exemplu, atunci cand vrei sa afli ce avioane trec printr-o anumita zona, vei afla detalii legate incluisiv de altitudinea si numarul fiecaruia. Atunci cand scrii un text si vrei sa renunti la el, poti face acest lucru doar prin miscarea telefonului, iar acest gest va fi urmat de afisarea functiilor dorite de editare a textului.

Cei pasionati de fotografii si care vor o calitate cat mai buna a imaginilor surprinse, trebuie sa stie ca butonul de volum se poate folosi pentru a face fotografii. El prezinta avantajul unei stabilitati mai bune fata de butonul clasic, care este afisat pe ecranul iPhone-ului. Aceeasi functie poate fi preluata si de butonul de volum prezent pe castile  pe care le folosesti cu iPhone-ul.

Dupa ce faci o fotografie, ea poate fi vazuta mai repede decat stiai pana acum. Nu mai este nevoie sa cauti in galeria foto din telefon sau intr-o alta aplicatie, ci este de ajuns sa misti degetul  pe ecran de la dreapta la stanga, iar ultima fotografie facuta va fi afisata de indata pe display-ul smartphone-ului tau.

Nu intotdeauna vrem sa raspundem tuturor apelurilor primite. In functie de numarul telefon din agenda, poti asocia pentru fiecare un anumit tipar de vibratii care sa se activeze atunci cand esti sunat de acea persoana.  In cazul in care citesti un text in care sunt termeni pe care nu ii cunosti, le poti afla semnificatia imediat.

Tot ce trebuie sa faci este sa tii degetul pe cuvantul respectiv, iar telefonul te va conduce catre definitia lui din dictionarul pe care dispozitivul il are instalat. Pasionatii de retelele de socializare pot apela, de asemenea, la serviciul de asistenta vocala Siri.

Platforma Twitter ofera optiunea trimiterii mesajelor tale catre aceasta retea prin intermediul SMS-ului. Daca adaugi Twitter in agenda telefonica, Siri va face posibila aceasta operatiune si va posta pentru tine, in urma comenzii vocale, mesajul dorit.

There are no comments.

Leave a Reply