Share Button

Ce materiale pot alege pentru rochia de seara

Va prezentam mai multe materiale pentru rochii, unele mai indraznete si altele mai clasice din care puteti alege.

Satin

Satin este una dintre cele mai populare alegeri atunci cand vine vorba de uzura formala seara. Si nu este greu sa intelegi de ce! Aceasta tesatura eleganta si opulenta are o fata stralucitore si spatele mat, care adauga adancime, miscare si drama.

Ducesa Satin

Cu fata clasica lucioasa, ducesa Satin este tesatura noastra preferata pentru a face o rochie de covor rosu. Fata este neteda si lucioasa, compusa dintr-o tesatura strans tesuta, care este atribuita satinului. Ducesa este moale si neteda si va aluneca peste corpul tau in valuri subtile si undalduitoare.

Organza

Organza este o tesatura din matase suta la suta.

Aceasta tesatura fina este clara si usoara si este ideala pentru a adauga acea calitate eterica rochiilor de seara. Fabricata din fire foarte rasucite intr-o tesatura libera, simpla, organza poate fi facuta din tesaturi de matase sau sintetice. li iubim aspectul delicat si visator, precum si celelalte caracteristici notabile ale organzei :

  • Un ton purpuriu
  • Stilata si transparenta
  • Subtire si usoara
  • O textura fina
  • O usoara stralucire

Aceasta tesatura distincta va poate conferi o adevarata calitate de printesa. Materialul poate fi stratificat pentru a crea o cascada , care prinde subtil lumina si isi pastreaza forma bine.

Organza poate fi utilizata in toate tipurile de rochii, pentru majoritatea siluetelor. Este versatil si se amesteca bine cu alte tesaturi, pentru a crea o piesa finala unica. Aceasta tesatura romantica poate fi facuta pentru a arata traditional sau contemporan si ramane una dintre cele mai bune materiale pentru rochiile de seara.

Neopren

Neopren? Ca tesatura de rochie de seara? Este impotriva traditiei, atunci cand este vorba de uzura formala de seara, dar de aceea ne place atat de mult! Neoprenul a devenit din ce in ce mai popular in lumea modei, incalcand conventiile si creand haine noi si interesante. Unele dintre proprietatile noastre preferate ale neoprenului  includ:

  • Flexibilitate,
  • Durabilitate si rezistenta
  • Rezistent la UV
  • Izolare
  • Adauga forma si se misca cu corpul

Designerii de moda sunt mereu in cautarea unor materiale inovatoare, iar neoprenul a devenit din ce in ce mai popular in ultimele doua decenii. Provocarea este de a face sa fie la fel de elegant ca tesaturile traditionale, in timp ce promoveaza caracteristicile sale contemporane.

De la Marc Jacobs la Louis Vuitton, Yamamoto la Miu Miu si Alexander McQueen la Fendi, designerii accepta aceasta provocare si pleaca cu rezultate uimitoare.

Neoprenul nostru este solid, flexibil si usor de utilizat. Este relativ gros; 2mm dupa imprimare si este complet negru. Natura foarte spongioasa este usor de manipulat in forme bold, structurale. Pentru ceva mai subtire, Scuba este o alegere excelenta.

Aceasta este o tesatura tricotata cu greutate mare, realizata din fire stratificate. Are o intindere construita pe 4 cai si este groasa si spongioasa, cu o senzatie moale si curgatoare. Materialul atarna bine si isi pastreaza forma originala, chiar si dupa ce a fost manipulat. Ambele materiale ar face o afirmatie puternica atunci cand vine vorba de a face o rochie de seara, dar una, care va intoarce cu siguranta capetele.

 

There are no comments.

Leave a Reply