Share Button

Ce jocuri poti incerca pe un Chromebook?Daca aveti un Chromebook sau orice alt tip de telefon, recomandarea este sa incercati jocurile din lista de mai jos. Daca bateria nu va ajuta, cea mai buna solutie este sa o schimbati. Acum gasiti inclusiv acumulator telefon Xiaomi cat si pentru alte tipuri de telefoane, ceea ce inseamna ca veti gasi si pentru Chromebook. Va prezentam si lista de jocuri.

Vainglory

Dezvoltat si publicat de o companie cu cel mai minunat nume din istorie, Super Evil Megacorp, Vainglory este un joc MOBA de succes pentru Android si iOS. Daca nu sunteti familiarizati cu genul MOBA, iata un rezumat: doua echipe opuse lupta pentru a distruge baza inamica si, pe parcurs, lupta impotriva hoardelor de adversari controlate de AI si capteaza puncte strategice importante.

Jucatorii isi asuma rolurile multor personaje unice, fiecare cu abilitati speciale si un stil de joc distinct. Intregul gen MOBA este foarte competitiv, ceea ce inseamna ca poate dura ceva timp sa incepi sa castigi. Dar daca persistati si invatati din propriile greseli, veti fi rasplatiti cu un mare sentiment de realizare si puteti chiar sa participati la un turneu Vainglory si sa castigati mii de dolari.

Gangstar Vegas

Da, Gangstar Vegas este o clona GTA, dar aceasta clona merita timpul tau. In Gangstar Vegas, puteti explora un oras mare si detaliat, efectuati peste 80 de misiuni, efectuati cascadorii cu efecte ragdoll, deblocati un arsenal de arme distructive si conduceti ca un maniac in masinile sport scumpe. Jocul are chiar o poveste interesanta, care va permite sa jucati ca o stea MMA in crestere, care este cautata de mafie si fortata sa lupte pentru supravietuire.

Gangstar Vegas are o grafica uimitoare, de inalta definitie, care sigur va impinge Chromebookul la limita sa, dar intarzierile si incetinirile sunt rare datorita optimizarii excelente. Pentru a va bucura cat mai mult de acest joc, ar trebui sa va jucati cu siguranta folosind un gamepad bun, cum ar fi GameSir G4s .

Combat 5

Daca sunteti un fan Call of Duty, atunci trebuie sa incercati Modern Combat 5. Seria Modern Combat a fost intotdeauna punctul de referinta pentru shooterele FPS pe dispozitivele mobile, iar ultima versiune din serie duce lucrurile la un nivel cu totul nou.

De data aceasta, aveti la dispozitie opt clase personalizabile, fiecare cu abilitati unice. Puteti juca o campanie intensa pentru un singur jucator sau puteti provoca alti jucatori intr-unul din mai multe moduri multi-jucator.

Modern Combat 5 va ofera un control complet asupra comenzilor, permitandu-va sa jucati jocul exact asa cum doriti. Daca aveti un gamepad precum GameSir G4s , puteti remapa tastele cu doar cateva clicuri pentru a castiga un avantaj tactic asupra adversarilor. Retineti ca Modern Combat 5 necesita acces la internet in orice moment.

Grand Theft Auto: San Andreas

Multi jucatori considera GTA: San Andreas ca fiind cel mai bun GTA jucat vreodata, iar acum il puteti juca pe orice Chromebook care accepta Play Store. Jocul este un port direct al versiunii originale, care a fost lansat la 26 octombrie 2004 pentru PlayStation 2 si la 7 iunie 2005 pentru Microsoft Windows si Xbox, dar cu cateva imbunatatiri si caracteristici suplimentare care il fac si mai atragator.

 

There are no comments.

Leave a Reply