Share Button

Care este diferenta dintre un reportofon spion si un microfon hibrid spion? Daca esti in cautarea unui microfon spion, s-ar putea sa descoperi cativa termeni. Vei putea gasi microfoane spion, reportofoane spion, microfoane hibrid sau microfoane cu sim. Vom incerca sa explicam ce reprezinta fiecare, in asa fel incat, in momentul in care alegi un astfel de microfon, sa o faci in cunostinta de cauza.

Un microfon spion – Este un microfon de dimensiuni reduse, care poate sa fie ascuns in diverse obiecte si care are scopul de a spiona diverse persoane, cum ar fi angajatii, bonele sau chiar partenerii de viata. Un microfon spion poate sa fie si un reportofon spion, poate sa fie si un microfon hibrid spion. Practic, reprezinta intreaga categorie de produse.

Un reportofon spion. Un reportofon spion este un microfon spion care inregistreaza absolut tot ceea ce se aude in jurul sau.

Acesta poate sa fie folosit doar ulterior, prin ascultarea inregistrarilor. De regula, un reportofon spion este dotat cu o memorie suficient de mare, pentru a putea garanta inregistrarea tuturor sunetelor care au loc pe o perioada lunga de timp si de asemenea, este dotat cu o baterie suficient de mare incat sa faca fata unui numar de cel putin 10 zile de inregistrari.

Categoria de reportofoane spion este cea mai populara categorie de microfoane spion, iar acest lucru este datorat faptului ca sunt eficiente si ieftine.

Un microfon spion GSM.  Un microfon spion GSM este un microfon care poate transmite sunetul in mod direct catre utilizator. Practic, este dotat cu un sim GSM si este activat ori de cate ori este sunat. Daca vrei sa asculti ce se vorbeste in camera unde ai montat microfonul spion, tot ceea ce trebuie sa faci este sa suni la numarul atasat acestuia.

Un microfon spion hibrid. Microfoanele spion Hibrid sunt microfoanele care pot sa si inregistreze, adica sa joace rolul unui reportofon, pot sa fie si apelate, pentru a asigura transmiterea live de sunet.  De regula, acestea sunt cele mai performante, insa pot fi si cele mai scumpe.

Alegerea unuia dintre aceste tipuri de microfoane trebuie sa se faca in functie de nevoile pe care le ai. De asemenea, este bine sa tii cont de baterie, de calitatea sunetului si de constructia microfonului sau a dispozitivului in care acesta este introdus. Vei avea nevoie de un microfon rezistent, greu de depistat si cat mai performant atunci cand vine vorba despre inregistrari.

comments
 • Madalina
  Posted at 10:58 am August 30, 2017
  Madalina
  Reply
  Author

  Foarte bun articol, tot mai multe dispozitive de tip spion pentru orice nevoie.

 • Leave a Reply