Share Button

Beneficiile unui brad artificial si modul in care il poti alegePomul de Craciun este ceva ce nu poate lipsi in casele oamenilor. A avea unul dintre cei mai buni pomi de Craciun artificiali inseamna ca este simbolul principal al traditiei de Craciun, ajutand la crearea unei atmosfere minunate. Decorul nu urmeaza nimic definit si fiecare alege sa il decoreze asa cum isi doreste.

Singurul lucru esential pentru a-l decora este sa ai o mare imaginatie si dorinta de a surprinde sentimentul.

Copiilor le place sa impodobeasca bradul impreuna cu parintii lor, iar pe cei mari nu ii deranjeaza sa petreaca cateva ore, razand si glumind, pentru a gasi locul potrivit pentru a amplasa decoratiunile mici. Da, pomul de Craciun este atat un simbol al acestei sarbatori globale, cat si o ocazie unica de a impartasi cu familia momente placute.

Din ce in ce mai putini oameni opteaza pentru un brad adevarat, este pacat sa ii iei din habitatului lor natural, doar pentru a pune decoratiuni pe ei. De cativa ani, oamenii au ales sa cumpere brazi artificiali care indeplinesc aceeasi functie si, de asemenea, sunt mai ecologici.

Exista brazi artificiali pentru toate gusturile si gata sa raspunda nevoilor oricaror dimensiuni. Sunt albi, de un verde natural frumos sau de orice alta culoare. Este imposibil sa nu gasesti un pom care sa iti placa.

Beneficiile unui brad artificial

  • Durata:  daca vrei sa dureze mult timp, permitand economii (amortizarea costului initial intr-un timp scurt), acorda atentie calitatii materialelor!
  • Soi: cate modele sunt? Sunt atat de multi brazi artificiali incat este practic imposibil sa nu-l gasesti pe cel perfect!
  • Confortabil si practic:  usor si portabil, aducerea lui in camera de zi nu va fi o problema. In cativa pasi simpli, poate fi demontat si depozitat intr-un loc sigur.
  • Curatenie: nu mai exista ace imprastiate in toata casa! Este mai bine sa petreci timp in familie, sa razi, sa te joci si sa glumesti, decat sa aduni acele mici dintr-un brad adevarat.
  • Siguranta:  Cele mai bune sunt fabricate din materiale ignifuge, care elimina pericolul de incendiu, ridicand nivelul general de siguranta chiar si in cazul scurtcircuitelor in prizele sirurilor de lumini utilizate pentru a le lumina elegant.

Cum sa-ti alegi pomul de Craciun?

O alegere de acest tip depinde direct de gusturile fiecaruia si de nevoile la decorarea casei de Craciun. Caută aici caracteristicile care trebuie luate in considerare.

  • Material

Cand vine vorba de material, majoritatea copacilor sunt din PVC. Este mai bine sa alegi unul ale carui ramuri sunt realizate din polietilena, datorita realismului de care da dovada. Brazii din polietilena tind sa fie mai scumpi, dar merita sa cheltuiesti inca cativa lei pentru calitatea si aspectul pe care il au.

  • Baza

Asigura-te intotdeauna ca baza este stabila si bine finisata, cei mai mari pomi de Craciun au nevoie de o baza foarte mare pentru a garanta stabilitatea maxima.

  • Culori

Nu este doar un numar mare de ramuri pe care un brad artificial trebuie sa le aiba pentru a arata realist. Ceea ce conteaza sunt si nuantele de verde pe care le au frunzele si ramurile in sine: cei mai buni copaci, de fapt, se pot lauda cu nuante de la verde mai deschis la verde inchis, in functie de distanta ramurii de la tulpina centrala.

  • Efecte si decoratiuni

O alta caracteristica, si aici conteaza gustul personal mai mult decat orice altceva, este reprezentata de efectul de zapada: ramurile pot fi albite cu o pulbere speciala atasata la aceleasi ace pentru a reproduce efectul zapezii.

  • Inaltime

Aici intra in joc spatiul disponibil in camera sau acasa: un copac mai inalt este in mod natural si un copac mai larg la baza si va ocupa mai mult spatiu intr-o camera mica.
Inaltimea medie poate fi considerata 180 cm: de aici poate incepe sa coboare pana la 150 cm sau pana la 120 cm sau poate merge pana la 210, 240, 270 si chiar 300 cm si mai mult.

There are no comments.

Leave a Reply