Share Button
Avantajele inchirierii auto in Cluj Napoca

Avantajele de a inchiria o masina

Cluj Napoca dupa cum bine stim cu totii, este cel mai important oras al Romaniei dupa capitala Bucuresti. Este orasul care s-a dezvoltat cel mai mult in ultimele doua decenii, din toate punctele de vedere.

In oras exista multe cartiere rezidentiale noi, exista multe obiective turistice, iar orasul arata la fel ca marile orase europene. Totul este la un alt nivel in oras, in comparatie cu alte orase mari din Romania.

Drept dovada, exista foarte multi turisti care viziteaza in fiecare an orasul din inima Transilvaniei. Cei mai multi dintre acestia cauta cele mai bune servicii rent a car in Cluj 2020, pentru a inchiria o masina.

De ce au turistii nevoie de o masina inchiriata in momentul in care viziteaza orasul? Ei bine, Clujul dupa cum spuneam, are multe obiective turistice care merita vizitate (Gradina Botanica, Cetatuia, Parcul Central, etc.).

Apoi, orasul are si centre comerciale precum Vivo si Iulius Mall, care reprezinta puncte de interes pentru locuitorii orasului si pentru turisti. In aceste conditii, este cat se poate de firesc ca acestia sa caute cele mai atractive oferte de inchirieri masini.

Cei care aleg sa inchirieze o masina pentru a se deplasa prin capitala Transilvaniei, se vor bucura de mai multe beneficii, iar in randurile care urmeaza puteti descoperi cateva dintre acestea!

Timp economisit

Unul dintre cele mai mari avantaje de care se bucura cei care viziteaza orasul folosind o masina inchiriata, este acela ca economisesc timp. Timpul pe care l-ar pierde in statiile de autobuz, schimband doua – trei autobuze de oras pentru a se deplasa de la hotel la obiectivul pe care doresc sa il viziteze, il pot petrece intr-un mod mult mai eficient.

Confort

Acesta este fara doar si poate, cel mai important beneficiu de care pot avea parte turistii care inchiriaza o masina pentru a se deplasa prin oras. Este mult mai confortabil ca atunci cand parasesc hotelul sau pensiunea pentru cateva ore, sa se deplaseze cu masina inchiriata, decat cu taxi sau cu mijloacele de transport in comun. In masina inchiriata, clientii au parte de toate conditiile pentru a se simti cat mai confortabil.

Costuri atractive

Foarte multe persoane vor crede ca este scump sa inchiriezi o masina cand vizitezi un oras precum Cluj Napoca, insa lucrurile nu stau chiar asa. Cei care isi indreapta atentia spre Rent And Drive pentru a inchiria o masina precum Volkswagen Passsat 2007 sau un model Skoda Rapid, vor plati 20 de euro pe zi pentru masina, si vor avea posibilitatea de a se plimba prin oras, sau chiar si in imprejurimi.

O plimbare de la hotel pana la Iuliul Mall, iar apoi de la Iulius Mall pana la Vivo si inapoi la hotel, ii poate costa pe turisti mai mult de 20 de euro, iar apoi, cand doresc sa iasa seara in oras pentru a lua cina, vor suporta alte cheltuieli privind transportul.

Deci, decat taxi sau Uber, este mai avantajos pentru turisti sa inchirieze un autoturism de la Rent And Drive, la cele mai atractive preturi.

In plus, cei care intentioneaza sa conduca o masina luxoasa prin capitala Ardealului, pot alege de la compania de inchirieri masini, si modele luxoase precum Audi A6 din anul 2014 sau BMW 520 XDRIVE din 2015.

Dupa cum se poate vedea asadar, Clujul este unul dintre cele mai importante orase ale Romaniei, si este singurul oras de nivel european dupa cum sustine multa lume. Din acest motiv, orasul este vizitat de o multime de turisti, care cel mai probabil vor opta pentru cele mai bune servicii rent a car pentru a avea la dispozitie o masina pe durata sederii in Cluj.

There are no comments.

Leave a Reply