Ar trebui sa iti cumperi un iPhone nou sau nu?

0 Shares
0
0
0

Ar trebui sa iti cumperi un iPhone nou sau nu?Dupa cum bine stii, mereu apare cate un model nou de iPhone. Chiar in momentul de fata, iPhone 6 si iPhone 6 plus sunt pe val. Deja au primit recenzii pozitive, iar specificatiile lor tehnice uimitoare parca te imping sa iei decizia de a cumpara unul din ele. Dar oare chiar ar trebui sa iti cumperi un iPhone nou?

Daca iPhone-ul tau actual are probleme, poti merge la un service iPhone Bucuresti pentru reparatii. Asa ca gandeste-te bine inainte daca esti genul de persoana care chiar are nevoie sa isi cumpere fiecare model de iPhone nou care apare pe piata.

Ai un iPhone 5C sau 5S?

Sfatul meu este sa nu sari la iPhone 6 Plus. Chiar daca situatia financiara iti permite, gandeste-te la costurile de impact asupra mediului pe care le-a suportat productia acestui telefon. Mai foloseste-l cel putin un an. Daca ti-ai cumparat un 5C e clar ca performanta nu este factorul decisiv care te-a influentat sa cumperi un telefon.

Ai un iphone 5 sau un model mai vechi?

Esti multumit de el? Iti permiti un nou telefon? Cu siguranta vei fi multumit si de un model mai nou, precum iPhone 5S. Chiar vei simti ca beneficiezi de un plus de performanta si de optiuni.
Iti place sa faci multe poze?

iPhone 5S are una din cele mai bune camere foto pe care le poate avea un telefon. Cu siguranta mai buna decat orice telefon pe Android. Acestea fiind spuse, iPhone 6 si 6 Plus au o camera foto care este si mai performanta si nu numai din punct de vedere al calitatii. Sistemul de operare iOS 8 este primul care ofera posibilitatea sa modifici setarile camerei folosind aplicatii externe.

Folosesti frecvent inregistrarea video?

Daca pui pret pe calitatea imaginii la inregistrarile video, cumpara-ti un iPhone 6 sau 6 Plus. Acestea sunt capabile sa produce videoclipuri de o claritate foarte buna, cu o focalizare continua pe subiectul filmat.

Folosesti frecvent aplicatiile Google?

Gmail, Google Maps, si Google Drive pot fi folosite pe orice sistem de operare, dar functioneaza cel mai bine pe un telefon Android, avand compatibilitate maxima cu acest sistem de operare. Asadar, daca depinzi foarte mult de aceste aplicatii, nu iti recomand sa iti cumperi un iPhone, ci mai degraba un smartphone pe Android.

Iti doresti sa iti customizezi telefonul?

Este deja de la sine inteles pentru multi. Daca vrei sa iti customizezi telefonul, sa instalezi aplicatii diverse, sa introduci un card pentru memorie suplimentara, e clar ca ai nevoie de un smartphone Android. iPhone-ul nu poate fi customizat in nici un fel. De aceea, daca vrei un iPhone neaparat, gandeste-te bine ce memorie vei avea nevoie, caci cu aia vei ramane!

Vrei performante ridicate la jocurile pe telefon?

Aplicatiile, in general, sunt punctul forte al sistemului de operare iOS. Jocurile, in mod special, sunt lansate pentru iOs cu cateva luni inainte sa apara disponibile pentru Android sau Windows Phone. Asadar, daca jocurile sunt prioritatea ta numarul 1, fara indoiala, un iPhone 6 sau un iPhone 6 Plus iti va oferi cea mai placuta experienta posibila.

0 Shares