6.6 milioane de oameni ar putea fi salvați de la moarte datorită tigarii electronice....doar în America

6.6 milioane de oameni ar putea fi salvați de la moarte datorită tigarii electronice….doar în America

0 Shares
0
0
0

6.6 milioane de oameni ar putea fi salvați de la moarte datorită tigarii electronice....doar în AmericaTigara electronica este una dintre cele mai mari inventii din ultimii 15 ani, chiar daca foarte multa lume a contestat-o si a privit-o cu neincredere. Aparuta in China, datorita ambitiei unui farmacist, aceasta a dat startul unui trend cat se poate de interesant: acela de a fuma mai sanatos. Astfel, gratie acestei tigari, majoritatea producatorilor de tutun au inceput sa creeze solutii din ce in ce mai inteligente de fumat si sa elimine, pe cat posibil, substantele cancerigene.

Statisticile arata ca un numari foarte mare de fumatori au incercat cel putin o data in viata tigara electronica si o buna parte dintre ei au trecut definitiv de la varianta clasica de fumat, la cea de vapat.

Conform unor studii realizate recent in America, in urmatorii 10 ani nu mai putin de 6.6 milioane de oameni vor putea fi salvati de la un deces prematur pentru simplul fapt ca vor trece de la tigarile obisnuite la cele electronice. Se intrevede, asadar, sfarsitul fumatului clasic.

Sunt tigarile electronice 100% sigure?

Este o intrebare la care raspunsurile sunt extrem de variate. Producatorii de tutun iti vor spune ca tigarile electronice sunt cel putin la fel de daunatoare ca tigarile clasice, chiar daca multi dintre ei au inceput sa faca si variante electrnice.

De cealalta parte, producatorii de tigari electrnice sunt la polul opus. Medicii considera ca adevarul este pe undeva la mijloc. Tigarile electronice sunt mult mai sanatoase decat cele clasice, insa cu toate astea nu sunt 100% sanatoase. Daca ai posibilitatea de a nu fuma si de a nu vapa, este bine sa te bucuri de ea.

Puse in balanta insa, talerul inclina cu o foarte mare greutate spre tigarile electronice. Acestea asigura o multime de avantaje:

  • Nu au cele cateva mii de substante care produc cancer si se gasesc in tigarile normale;
  • Nu genereaza miros neplacut. In general, tigarile lasa un miros neplacut care se impregneaza in par, haine, perdele si peste tot prin casa. Tigarile electronice, pe de alta parte, lasa un miros cat se poate de placut.
  • Sunt permise in mai multe locuri decat tigarile normale. Chiar daca foarte multe restaurante si baruri interzic inclusiv vapatul, cei care aleg tigarile electronice se pot bucura de mult mai multa libertate decat cei care aleg tigarile clasice.

Cu siguranta, tigarile electronice sunt mai bune decat cele clasice si toate statisticile arata acest lucru. Asadar, daca esti fumator, tot ce ai de facut este sa le incerci.

0 Shares