Share Button

5 aspecte care te ajuta sa decizi care este scoica auto potrivita pentru copilul tauDe fiecare data cand cumperi anumite obiecte pentru copilul tau, iei in considerare cele mai bune optiuni. Este important sa faci acest lucru cu atat mai mult cand este vorba despre siguranta de a calatori.

Scoica pentru masina este un element nelipsit din orice autoturism atunci cand trebuie transportat un bebelus. Copilul tau o sa primeasca o protectie si o forma de a sta foarte comod si confortabil.

La BabyMatters.ro vei gasi o gama larga de produse care se vor potrivi pentru tine si masina ta. Poti cumpara scoica auto Cybex Gold Aton M i-size , ce este realizata conform standardelor de siguranta si care poate sa fie folosita chiar si de catre un copil de 13 kg.

Ea se regleaza pe masura ce creste copilul tau, pana la maxim 87 cm. Iata 5 aspecte care te ajuta sa decizi care este optiunea potrivita pentru tine in ceea ce priveste scoica auto pentru bebelus:

  1. Varsta copilului sau cat de mult se poate regla modelul scoicii

Atunci cand decizi care este scoica potrivita o sa iei in considerare numarul de luni pe care le are copilul. Vei vedea ca fiecare scoica are un anumit numar de luni maxim pana la care se poate folosi. De asemenea, este important de stiut ca poti sa maresti dimensiunile unei scoici in functie de reglajele permise de sistemul respectiv.

Astfel, o sa poti sa folosesti treptele de marire si o sa poti ajunge la dimensiunile copilului. El va avea astfel suportul corect pentru gat, pentru zona umerilor sau a gatului. In functie de greutatea copilului, poti decide sa cumperi o anumita scoica auto, care sa poata sa sustina corect bebelusul.

  1. Sistemele bune de prindere

Este important sa verifici sistemele de prindere. O scoica se prinde usor de masina cu ajutorul unor mecanisme integrate. Uneori trebuie sa mai cumperi anumite accesorii care sunt specificate de catre producator. Sistemele de prindere sunt importante pentru siguranta si pentru posibilitatea unei manevrari simple.

  1. Sunt conform standardelor de siguranta acceptate

Un factor de decizie impotant pentru alegerea unei scoici poate sa fie chiar standardul de siguranta care este respectat. Astfel, poti lua in considerare cerintele ECE R- 129. Ele pot sa fie un ghid pentru o calitate superioara.

  1. Are sau nu insertie pentru un nou-nascut

Daca ai un nou-nascut pe carre vrei sa il poti transporta cu masina, atunci ai uneori nevoie de o insertie speciala. Ea poate sa fie integrata in sistem.

  1. Are sau nu centuri de protectie suplimentara pentru zona dintre picioare, in forma de Y

Un alt aspect semnificativ este cel legat de sistemele de prindere suplimentare, in forma de Y. Ele vor putea fi importante in ceea ce priveste protectia. O scoica are rolul de a reduce impactul lateral si de a sustine copilul in cazul unui accident. Scoica este o modalitate de a aduce siguranta si protectie din toate punctele de vedere. De asemenea, scoica poate sa fie folosita si pentru confort ridicat.

 

There are no comments.

Leave a Reply