Share Button

10 Idei Pentru Decorarea Camerelor de OaspetiAtunci cand va amenajati locuinta, in mod evident trebuie sa puneti mare pret si pe camera de oaspeti, pentru ca in ciuda faptului ca nu este perioada sarbatorilor sau a vacantelor, este posibil sa aveti surprize, iar musafirii sa va bata la usa.

Indiferent daca va place sau nu, poate interveni situatia in care sa fie nevoie sa va gazduiti musafirii timp de una sau mai multe zile, iar in acest caz cu siguranta doriti sa aveti o camera special amenajata pentru oaspeti.

Alegerea obiectelor de mobilier si a accesoriilor pentru camera de oaspeti, nu este o sarcina chiar atat de simplu de indeplinit precum pare, insa in continuare puteti gasi cateva sfaturi care speram sa va fie de mare ajutor si sa va ajute sa decorati incaperea.

 1. Alegeti spatiul

Atunci cand va ganditi la amenajarea unei camere pentru oaspeti, daca locuiti la bloc, cu siguranta veti folosi o camera pe care nu o utilizati in mod normal. Daca locuiti la casa in schimb si aveti mansarda, camera de oaspeti poate fi amenajata la mansarda.

 1. Alegeti o canapea extensibila

Dat fiind faptul ca in camera de oaspeti nu va dormi cineva in permanenta, ci doar ocazional, nu veti alege un pat matrimonial sau un alt stil de pat. Cel mai indicat este sa alegeti o canapea extensibila pentru musafiri, care sa indeplineasca rolul de pat cand acestia sosesc in vizita si raman peste noapte, in timp ce ziua canapeaua poate indeplini functia ei standard, de canapea.

 1. Accesorii pentru canapea

Cand decorati camera de oaspeti, asigurati-va ca alegeti accesoriile potrivite pentru canapea, iar aici ne referim la lenjerie de pat, la perne, etc.

 1. Televizor in camera

In mod evident, fiind in vizita, nu se vor simti confortabil sa stea pana noaptea tarziu in living pentru a se uita la televizor, insa musafirilor ati putea sa le adaugati un televizor in camera de oaspeti. Cu siguranta se vor simti mult mai confortabil pe timp de noapte daca se vor uita la televizor in camera special amenajata pentru ei.

 1. Comoda in camera

Cel mai probabil, televizorul din camera de oaspeti il veti aseza pe o comoda. Aceasta idee este mai buna decat asezarea televizorului intr-un suport pe perete, pentru ca in sertarele comodei, musafirii vor putea sa isi depoziteze unele lucruri personale.

 1. Alegeti un dulap spatios

Este important sa alegeti un dulap spatios pentru camera de oaspeti, dat fiind faptul ca daca acestia sosesc in vizita pe mai multe zile, vor avea nevoie de un spatiu in care sa isi depoziteze hainele, bagajele, etc.

 1. Veioza in camera

Ideea de a opta pentru o veioza cel putin in camera de oaspeti este ideala, iar acesta ar fi indicat sa fie asezata cat mai aproape de pat, pentru ca acestia sa isi aprinda lumina repede, cand doresc sa mearga la toaleta, sau cand termina de citit.

 1. Oglinda in camera

O oglinda este o necesitate in camera de oaspeti, dat fiind faptul ca musafirii vor dori sa se asigure inainte de a iesi din camera pentru a veni la masa, ca arata bine.

 1. Zugraviti in culori primitoare si calde

Atunci cand alegeti culoarea peretilor, asigurati-va ca aceasta va fi una primitoare si calduroasa, astfel incat musafirii sa se simta cat mai confortabil. Chiar si o culoare neutra precum un bej ar fi o culoare ideala. Puteti alege si sa lasati peretii albi, si sa ii decorati cu diferite tablouri.

 1. Alegeti accesoriile potrivite

Este important sa va asigurati ca alegeti accesoriile potrivite, iar aici ne referim la covor, perdele, draperii si diferite alte accesorii care pot adauga un farmec aparte incaperii.

 

comments
 • Georgia
  Posted at 2:56 pm August 20, 2020
  Georgia
  Reply
  Author

  Ca sa-ti surprinzi placut musafirii eu recomand folosirea unui sistem de casa smart cu hub inteligent si toate lucrurile conectate la el. O sa-i lasi cu gura cascata, va zic eu

 • Leave a Reply