Share Button

Unde se gaseste un kit paleta pompa Dab?Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta comertul in zilele noastre este lipsa pieselor de schimb pentru produsele vandute, in special cele care se pot deteriora mai usor. Nu mai este cazul pompelor Dab, deoarece la Expert Instal Group gasiti paleta pompa Dab in cazul in care aceasta se strica.

De unde cumperi paleta pompa Dab de rezerva?

Electropompele Dab au acum un aliat in caz de defectiune. Se pot gasi piese de schimb online, in special paleta pompa Dab. Aceste kituri de schimb se gasesc pe shop-einstal.ro, le puteti comanda online, vin a doua zi cu curierul rapid sau le puteti lua direct din incinta magazinului, in Bucuresti, soseaua Mihai Bravu nr 540-562.

Ce cuprinde un kit paleta pompa Dab?

Paleta pompa Dab vine intr-un kit de reparatie cu mai multe componente si se aleg in functie de modelul electropompei Dab avute.

Astfel, un kit pentru paleta pompa Dab contine, in functie de model:

  • o paleta sau doua
  • un difuzor
  • o garnitura

Spre exemplu, pentru pompa Dab Jet 132m, kitul contine o paleta pompa Dab, un difuzor si o garnitura. Pentru pompa Dab Jet 151m, kitul contine doua palete, un difuzor si o garnitura.

Pentru pompa Dab Jet 132m, se poate achizitiona si un kit de reparatie compus dintr-un difuzor si un venturi. Palete se pot achizitiona de la acest magazin si pentru alte tipuri de pompe, spre exemplu pentru pompa submersibila Skm Torrent sau alte modele si marci de pompe.

Cine monteaza un kit paleta pompa Dab?

Daca electropompa s-a stricat, cel mai bine este sa mergeti la un service autorizat. In cazul in care nu aveti asa ceva in imediata apropiere a dumneavoastra, un instalator autorizat care a lucrat cu ele si care probabil ca a instalat-o initial si pe a dumneavoastra, este cel mai indicat sa o faca.

Sunt multe motive pentru care paleta unei pompe Dab se poate defecta. Uzura in timp, folosirea excesiva sau uneori defectoasa, nelegarea ei bine la sistemul electric sau alte cauze. Este important ca atunci cand depistati o problema sa o rezolvati rapid si, de preferat la un service autorizat sau de catre personal autorizat. Nu recomandam service-ul in regie proprie decat daca aveti pregatire in domeniu.

Dincolo de problemele mentionate mai sus, pompele se mai pot strica din cauza unei instalari neconforme.

Sunt multe persoane care nu respecta indicatiile date de catre producator. Spre exemplu, foarte multi instaleaza pompa prea aproape de fundul apei si aceasta trage foarte multe depuneri, mizerii. Sorbul trebuie sa fie sub nivelul apei dar nu aproape de fund, pentru ca ar putea sa absoarba namol, nisip, alte particule.

Un alt aspect neluat in seama de multi, este ingroparea tevilor sub nivelul de inghet al pamantului care variaza la 70-100 cm. Daca nu sunt ingropate atat de adanc, este bine sa fie izolate cu simt de raspundere. Inghetarea lor va duce la deteriorarea considerabila a pompei si a intregii instalatii.

Un lucru este cert. Daca unele componente ale pompei tale s-au defectat, achizitionarea acestora nu mai este o problema, se rezolva usor si in cel mai scurt timp.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply