Share Button

Iti prezentam toate informatiile despre fotografia de nunta astfel incat in momentul in care vrei sa iti alegi un fotograf cu care sa lucrezi sa stii exact despre ce anume este vorba si ce este cel mai important.

Iti recomandam sa cauti fotograf Cotea Razvan si vei gasi toate informatiile de care ai nevoie despre ceea ce implica munca unui fotograf si cum ar trebui sa arate cele mai bune rezultate in acest domeniu.

Daca accesezi linkul de mai sus vei ajunge direct in pagina lui si vei vedea tot ce este important cum ar fi experienta vasta in surprinderea celor mai bune si mai naturale momente, abilitatea de a folosi lumina in favoarea sa si lista poate sa continue. Dar noi nu suntem critici de arta fotografica si nu vom intra adanc in acest subiect din punctual acesta de vedere.

Pentru inceput este bine sa stii ca sunt mai multe fotografii de botez pe care le poti face. Astfel vom incepe sa ti le prezentam si noi iar daca nu intelegi cum ar trebui ele sa fie poti cere fotografului exemple sau poti sa cauti pe net si le vei gasi sigur.

Fotografia de nunta traditionala este cea pe care in mod sigur o stii. Aceasta permite fotografului cel mai mare control asupra ceremoniei per ansamblu din perspectiva fotografului iar imaginile surprinse au un stil clasic puternic scos in evidenta prin toate elementele sale specifice.

Fotografia de nunta care respecta stilul fotojurnalistic se va concentra cel mai mult pe frumusetea imaginilor pe care le surprinzi si pe elementele naturale fara sa existe o foarte mare interactiune a fotografului. Imaginile sunt preluate rapid la lumina blitului sau la lumina naturala de fundal.

Fotografiile de nunta fashion combina imaginile naturale care sunt surprinse instantaneu si momentele surprinse exact asa cum sunt, cu cele specifice revistelor de moda care sunt ceva mai inovative si mai iesite din comun. Aici apare si post procesarea in stil dramatic si asemanatoare cu punerea in scena respectand reguli clare.

Genul acesta de fotografii sunt suprasolicitante si pentru fotograf dar mai ales pentru miri. Atunci cand vrei sa arati mereu ca pe podium trebuie sa stii ca persoanele care se afla deja acolo muncesc foarte mult pentru imagini perfecte si pentru a le obtine lucrurile nu sunt chiar asa de simple pe cat iti doresti tu sa le vezi.

Fotografie de nunta tipica de studio este cea mai populara in Asia si in mod special in China si implica programarea cuplurilor in studio unde trebuie sa mearga mai intai la machiaj, se apeleaza la un hair stylist si sunt schimbare hainele si decorul de foarte multe ori. Nu este ceva specific noua si multi fotografi de la noi nu abordeaza acest stil insa daca ti se pare interesant poti cauta un fotograf care accepta.

Fotografia de nunta contemporana este opusul fotografiei de nunta traditionale. Ideea este ca fotografiile tale sa spuna o poveste si ca tu sa vezi ulterior povestea existent in spatele fotografiilor.

There are no comments.

Leave a Reply