Share Button

Rochii ideale pentru un garden party
In momentul in care vine vorba despre alegerea tinutei, cu siguranta femeile vor sta mult mai mult sa se gandeasca la hainele pe care ar trebui sa le poarte intr-o anumita situatie, decat barbatii.

Cu siguranta un barbat nu va sta mai mult de 5-10 minute cu ochii in garderoba pentru a-si alege tinuta, indiferent ca va trebui sa isi aleaga hainele pe care sa le poarte atunci cand se duce dimineata la servici, cand iese seara in oras, cand se duce la cumparaturi, sau cu prietenii la o terasa sau la un meci.

Ei bine, cand vine vorba despre femei, si despre alegerea tinutei, cu siguranta lucrurile se vor schimba foarte mult. O femeie poate sa petreaca ore in sir cu ochii in garderoba, isi poate proba si purta toate hainele pe care le detine in garderoba, si tot sa fie nehotarata in privinta tinutei pe care ar trebui sa o poarte in functie de situatia data.

Daca in cazul in care doamnele care trebuie sa mearga dimineata la servici, sau sa mearga dupa programul de munca la cumparaturi, nici nu vor pierde atat de mult timp alegandu-si tinuta, atunci cand vine vorba despre participarea la un eveniment sau la un garden party de exemplu, lucrurile se schimba.

Femeile vor alege sa poarte fiecare rochie din garderoba pana cand vor lua o decizie, sau vor incepe sa caute pe la magazinele online, pe la magazinele din oras, sau pe Dukessa.ro, pana in momentul in care isi vor gasi rochia ideala.

Sunt doua categorii de femei care isi aleg rochiile, indiferent de magazin sau de pe internet. Sunt femeile care sunt in cautarea de rochii de ocazie, astfel ca isi aleg rochii ieftine dar dragute, si sunt deasemenea si femei care atunci cand trebuie sa isi aleaga o rochie, isi aleg de fiecare data articolul vestimentar cel mai scump, chiar daca nu li se potriveste. Ele vor sa impresioneze datorita tinutei scumpe pe care o poarta.

Ei bine, cand vine vorba despre alegerea rochiilor pentru un garden party, cu siguranta trebuie tinut cont de anumite aspecte.

In primul rand, va trebui aleasa o tinuta eleganta, insa nu foarte sofisticata, o tinuta simpla dar care sa iasa in evidenta. In continuare vei afla cateva detalii importante despre cum sa iti alegi rochia atunci cand esti invitata la un eveniment care are ca si tematica, garden party.

In primul rand, un astel de eveniment reprezinta o atitudine relaxanta, unde buna dispozitie si relaxarea sunt la locul lor. Pentru a te putea integra cat mai bine in atmosfera evenimentului, si pentru a te simti confortabil, este indicat sa eviti rochiile croite din materiale elegante cum ar fi dantela, si ar fi bine sa alegi o rochie din matase sau din alte materiale usoare.

Cu siguranta detaliile sunt foarte importante atunci cand iti alegi tinuta, iar aici trebuie sa fii foarte atenta. Pentru o astfel de tinuta, nu trebuie sa optezi pentru paiete, sclipici sau orice alt gen de artificii care au rolul de a incarca la nivel vizual.

Si daca tot a venit vorba despre detalii, cu siguranta si machiajul conteaza foarte mult, astfel ca trebuie ales un machiaj fresh si cat mai natural, iar coafura sa fie una lejera, precum un coc lejer sau parul impletit.

There are no comments.

Leave a Reply