Putere inseamna BoshPerfectiunea devine un lucru tot mai greu de atins chiar si atunci cand este vorba despre calitatea munci. Daca te-ai specializat intr-un domeniu al constructiilor sau al reparatiilor, te-ai convins singur cat de importanta este fiecare miscare.

Uneori micile ezitari pot transforma totul in adevarate catastrofe sau pot avea urmari semnificative. Dar cel mai bine este sa previi astfel de lucruri, iar spre bucuria multora exista unele dispozitive care au fost create anticipand astfel de urmari. Spre exemplu, precizia unei masini de gaurit este cu adevarat importanta indiferent de mediul in care este solicitata.

Aparuta exact pentru acest lucru, masina de gaurit cu percutie este o mana cereasca pentru multi mesteri. Dintre toti producatorii, cel mai bine par sa o promoveze cei de la Bosch, care indiferent de pretul cerut, iti garanteaza performanta.

Modelul Bosch GSB 1600 RE se ridica calitativ peste nivelul asteptarilor si se dovedeste un adevarat ajutor pentru orice amator sau profesionist.

Avand la baza aceleasi prioritati ca un astfel de aparat clasic, porneste prin a-si promova lista de intrebuintari, ce-i drept, putin diferita fata de ceea ce stiam pana acum. O data  cu cresterea puterii se va putea folosi si pe un ensantion mai mare de materiale, astfel ca, o vei putea utiliza pentru a gauri caramida, beton, lemn, otel dar si pentru insurubare.

Nivelul de patrundere a burghiului variaza in functie de lungimea lui si mediul in care se lucreaza, dar, in principiu o veti putea folosi in majoritatea domeniilor de aplicabilitatea incepand de la contructii si lucrari de mententanta, continuand cu diferite tipuri de instalatii si ajungand chiar la lucrurile ce tin de faianta, respectiv tamplarie.

Precizia desfasurarii lucrarii vine asigurata din partea celui de-al doilea maner incorporat masinii de gaurit, o completare a manerului perfect adaptiv oricarei persoane. Nu se opreste doar la niste valorii medii pentru numarul de rotatii asigurat, ci datorita rulmentului atasat i se permite in jur de 2800 rpm, lucru ce o categoriseste ca fiind cea mai rapida masina cu specificatii asemanatoare.

Totodata ofera posibilitatea alternarii folosirii acesteia, atat spre partea dreapta cat si stanga, in functie de necesitatile proiectarii.  Printre altele nu a fost suficient pentru stabilitate optarea pentru un maner optional ci s-a integrat si comanda electronica pentru gaurirea exacta precum si posibilitatea de alegere a turatiei – o ajustare in functie de nevoi.

Fiind un model mediu spre profesional, integreaza cu mandrie detalii ce-l fac remarcabil. Deja nu mai vorbim despre o carcasa din plastic rezistent ci dintr-un metal mai rezistent construit dupa un design compact. Detine aceleasi functii pentru care poti sa optezi pentru o viteza mai mare de folosire, la o putere a motorului peste limita cu care eram obisnuiti (in jur de 750W).

Deasemenea mandrina are deschidere de 13 mm ceea ce inseamna ca poti atasa fel de fel de burghie/accesorii iar confortul utilizarii va ramane acelasi. Nu depaseste limitele normale nici atunci cand ne uitam la greutatea sa si la felul in care a fost comprimat pentru o depozitare simpla, fara prea mari pretentii.

In cele din urma, masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 1600 RE face nota distinctiva in comparatie cu celelalte aparate cu care eram obisnuiti. Nu doar stabilitatea si performanta sunt punctele forte, ci si felul in care poate fi manevrata si reglata,  lucruri ce stabilesc trecerea  la un alt nivel in randul sculelor.

De departe, pare sa fie dorita de toti cei in domeniu si tot acestia ar trebui sa stie ca se pot folosi de magazinul online al celor de la epinvest.ro  pentru a comanda acest produs sau alte scule electrice Bosch , pentru a se putea bucura totodata si de cel mai bun pret si livrare in conditii optime. Iar daca nu esti convins de faptul ca iti va fi utila, nu iti ramane decat sa astepti momentul in care ii vei simti nevoia pentru a o putea comanda neconditionat.


Alte stiri actuale :

1. 10 holuri amenajate in alb si negru
2. Gradina ta, cu 20% mai usor de amenajat
3. 13 bai moderne si clasice de culoare alba
4. Locuinta rustica cu accente romantice
5. Amenajări şi finisaje cu piatră naturală
6. Cum montam izolatia din vata minerala bazaltica?
7. Vrei să zugrăveşti, să schimbi sau să repari prin casă? Fă toată treaba cu unelte de închiriat


There are no comments.

Leave a Reply