Share Button

Preturile geamurilor de protectie la telefoane nu sunt foarte mariOrice posesor de smartphone are raspundereade a oferi protectie pentru ecranul acestora, deci va achizitionat un geam de protectie indicat pentru modelul de telefon respectiv.

Insa mai intai, ca orice cumparator se va intreba ce preturi au aceste geamuri de protectie. Va descoperi ca preturile unui geam de protectie nu sunt prea mari si merita orice investitie in acest sens.

Spre deosebire de costurile unei posibile deteriorari in cazul in care un smartphone, un iPad, un iPhone sau o tableta s-ar sparge, s-ar zgaria sau ar avea alte daune in urma unor accidente neplacute, pretul geamurilor de protectie sunt extrem de mici.

Incepand cu faptul ca aceste geamuri ar trebui aplicate chiar de la achizitionarea gadgeturilor, astfel prevenind orice risc al accidentelor, si acest lucru inseamna un cost relativ mic pentru geamul respectiv, apoi mai costa montarea acestuia in momentul achizitiei.

Daca nu se aplica in momentul achizitiei, este posibil ca mai tarziu sa apara o situatie neplacuta care sa afecteze ecranul, si abia dupa, posesorul gadgetului sa isi dea seama ca are nevoie de un geam de protectie. Nu este nici atunci prea tarziu, dar se va adauga si costul reparatiei daunei produse. Aceasta situatie este de evitat, cu siguranta.

Geam de protectie inseamna un pret pentru acesta, dar inseamna si o recuperare a costurilor de reparatii in cazul unor accidente, si aici de fapt este marele merit al protectiei oferite, si anume faptul ca printr-un simplu si destul de accesibil geam, costurile reparatiilor sunt evitate, pentru ca gadgetul nu mai suporta deteriorari grave, sau chiar nu se mai deterioreaza deloc.

Luand in calcul doar aceste aspecte enumerate mai sus, orice posesor de gadget care are un touchscreen mai pretentios sau nu, va trebui sa ofere protejarea piesei de baza a acestuia, si sa isi achizitioneze un geam de protectie imediat, pentru ca in niciun caz nu va implica costuri mari, dimpotriva aceasta achizitie va reduce costurile unui posibil service, daca se vor intampla daune.

Inca o data mentionam ca preturile unui geam de protectie este accesibil oricui, in functie de model si de performante, poate fi mai mic sau mai mare, dar nu va depasi un buget minim alocat.

Daca cumparatorul nu ia acest aspect in considerare, vanzatorul va trebui sa il sfatuiasca sa faca o alegere obligatorie pentru protejarea telefonului, tabletei sau oricarui alt gadget cu touchscreen, si sa ii ofere solutia cea mai buna, specificand preturile acestor protectii, si recomandand piesa pentru modelul pe care clientul l-a cumparat.

Astfel, fiind informat, clientul va reusi sa aiba un gadget bine protejat in orice situatii, prin geamul de protectie aplicat de specialistii care se ocupa cu acest montaj.

In concluzie, achizitionarea unui geam de protectie este o investitie minima ca si costuri, dar maxima ca si nivel de protectie pentru orice gadget folosit in diferite spatii si conditii, de catre oricine, fie copil, adult sau varstnic, care trebuie sa ofere siguranta nedeteriorarii rapide a ecranului prin care aceste gadgeturi functioneaza.

There are no comments.

Leave a Reply