Poate consumul de vin roșu să îți ofere un ten mai tânăr și mai luminos

Poate consumul de vin roșu să îți ofere un ten mai tânăr și mai luminos?

0 Shares
0
0
0

Consumul zilnic al unui pahar de vin roșu ar putea avea beneficii pentru ten, datorită proprietăților sale antioxidante, spun specialiștii. Așadar, acesta nu este doar delicios, ci poate și foarte bun pentru pielea ta datorită faptului că antioxidanții care se regăsesc în băutură pot ajuta la protejarea pielii împotriva daunelor provocate de radicalii liberi, care sunt adesea asociați cu cauzarea ridurilor și liniilor fine.

Vinul roșu poate, de asemenea, să îmbunătățească elasticitatea pielii, dar dacă vrei să te bucuri de beneficiile vinului roșu pentru pielea ta, asigură-te că îl bei cu moderație. Prea mult alcool poate de fapt să cauzeze daune pielii, astfel că trebuie să fii atent la cantitate. Experții recomandă ca femeile să nu consume mai mult de o băutură alcoolică pe zi și bărbații să se limiteze la două băuturi, dar dacă vrei să te bucuri de beneficiile vinului roșu fără a exagera, limitează-te la un pahar pe zi.

Atunci când vine vorba de alegerea vinului roșu potrivit pentru pielea ta, există câteva aspecte de care ar trebui să ții cont și, în primul rând, optează pentru un vin roșu sec. Aceste vinuri au mai puțin zahăr și sunt, prin urmare, mai bune pentru piele. În al doilea rând, alege un vin roșu bogat în antioxidanți pentru că pot ajuta la protejarea pielii de daunele provocate de radicalii liberi. În al treilea rând, caută un vin roșu făcut din struguri organici. Vinurile organice sunt lipsite de substanțe chimice și pesticide nocive care pot deteriora pielea.

Un studiu recent realizat de Universitatea Statului Iowa a dezvăluit cum consumul de vin roșu sau alb ajută sănătatea în moduri diferite. Marca britanică de îngrijire a pielii Pelegrims folosește deșeurile de vin în produsele sale, evidențiind cât de bogată este gama în antioxidanți, preluând extractele din vin care conțin polifenoli și încorporându-le în formula de îngrijire a pielii.

Acum că ți-am făcut poftă de un vin bun, merită să te orientezi către unul, așa că descoperă un vin rosu produs de Budureasca dacă îți dorești să ai garanția calității. Un bun exemplu în acest sens este Cabernet Sauvignon din gama Budureasca Clasic, fiind un vin cu o culoare roșu rubiniu ce te poate cuceri de la primul contact

Aromele sale de fructe de pădure și note ierboase sunt o adevărată plăcere, iar pentru că vinul este corpolent, rotund și cu o structură complexă, dar echilibrată, are șanse să devină preferatul tău. Gustul ne poartă cu gândul către murele coapte, fiind completat cu note discrete de piper verde. Se poate servi alături de diferite preparate, dar în special fripturile de porc și vită, indiferent de modul în care sunt realizate, la cuptor, tigaie sau grătar. Pentru a te bucura de toate calitățile acestui vin, este ideal să îl servești la o temperatură între 15 și 17 grade.

Merită să descoperi și Merlot din gama Budureasca Premium, pentru că acesta este un alt vin de referință din portofoliul Cramei Budureasca. Se remarcă cu o culoare roșu rubiniu intens și arome de mure și cireșe negre care evidențiază taninuri moi, catifelate, ceea ce duce către un final lung, plăcut și plin de eleganță. Poate fi servit alături de diferite preparate, inclusiv din carne mai ușoară, dar chiar și lângă paste. La fel ca multe alte vinuri roșii, temperatura sa ideală este între 15 și 17 grade.

Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, pentru că poți accesa oricând magazinul online al Cramei Budureasca și vei găsi mereu vinuri care merită să le alegi!

0 Shares