Share Button

Orzul verde: recomandat pentru detoxifiere si imunitateIn viata fiecariua apare o perioada mai stresanta. Fie un examen, fie un job nou, fie un proiect major, o nunta, cine stie? Pe fiecare ne streseaza cate ceva la un moment dat. Partea urata este faptul ca stresul ne slabeste organismul fara sa ne dam seama.

Acesta lasa urme adanci care se vad abia in timp si pe moment nu ne gandim sa facem ceva sa reducem aceste efecte nocive pe care le are stresul asupra noastra. Pentru ca si eu am fost destul de stresata in perioada asta, si mai ales ca am inceput sa resimt efectele stresului asupra mea, m-am gandit sa fac ceva in sensul asta si asa am descoperit pulberea de orz verde.

Asa ca mi-am comandat o punga de orz verde pulbere de 1000g si am inceput sa folosesc in fiecare zi maxim 2 lingurite din supraalimentul asta. Il amestec cu iaurt dimineata sau pun si in salata cateodata. Ea mai poate fi pusa si in supe dietetice sau in shake-uri, dar eu o prefer in iaurt.

Orzul verde ajuta la reglarea ph-ului, la alcalinizarea organismului pentru ca acesta sa se poata apara mai usor impotriva bolilor, deci practice creste imunitatea.  Contine vitaminte precum B1, B2, B, C si E, calciu fier, magneziu, potasiu, sodium, zinc, aminoacizi si enzime. Deci, dintr-un singur aliment corpul isi poate lua toate substantele de care are nevoie.

Dupa ce l-am folosit o perioada am observant si ca mi s-a mai reglat apetitul dar si ca ma simt mult mai energica. Pot functiona o zi intreaga fara sa beau cafea, ceea ce pana acum nu se intampla.

Desigur ca stresul nu a disparut din viata mea dar cel putin nu ii mai simt atat de grave efectele. Ma simt mai linistita, mai energica. La inceput consumam orzul verde ca pe un tratament, il puneam in fiecare dimineata in iaurt.

Acum, il pun din instinct, ca si cum e ceva normal, avand in vedere cate lucrui bune ii aduce organismului meu. I-am recomandat alimentul acesta si mamei si unor prieteni si fiecare dintre ei mi-au spus ca au resimtit faptul ca sunt mai energici si  ca li s-a reglat cumva pofta de mancare.

Astea au fost primele aspecte sesizate. Restul sunt rezultate vizibile pe termen lung.

There are no comments.

Leave a Reply