Share Button

La ce ajuta terapia cu ozon?
Terapia cu ozon este cunoscuta in toata lumea datorita faptului ca are efecte incredibile de incetinire a imbatranirii, insa aceasta terapie cu ozon poate avea beneficii importante si in ceea ce priveste remodelarea corpului. Totodata, terapia cu ozon este ideala pentru vindecarea mai multor afectiuni.

Foarte multi medici sustin faptul ca o perfuzie cu ser fiziologic ozonat este echivalentul aerului ozonat de la munte de la o altitudine de 2000 de metrii, pentru o perioada de doua saptamani.

Aici este important de mentionat ca ozonarea este solicitata in prblemele articulare, reumatismele, stres si oboseala cronica, dar si pentru energizarea organismului.

Un alt amanunt foarte important care trebuie precizat in acest articol este acela ca tratamentul cu ozon este folosit si pentru rezultatele spectaculoase ale sportivilor, deoarece acest tratament le imbunatateste capacitatea de efort si rezistenta.

Tratamentul cu ozon este ideal pentru ca acesta este un stimulent si un nutritiv ideal pentru muschi si pentru sistemul nervos, si ce este cel mai important, este aprobat de catre toate federatiile sportive, dat fiind faptul ca ozonul se transforma in oxigen iar astfel nu are nici o legatura cu substantele interzise.

Un alt motiv pentru care ozonul este foarte util pentru corpul uman este acela ca are un efect important in ceea ce priveste eliminarea toxinelor din corpul uman.

Ozonul distruge foarte rapid germenii patogeni, distruge deasemenea si moleculele toxinelor ingerate sau produse de catre corp.

Ozonul este foarte important chiar si pentru natura deoarece acesta curata foarte bine apele de poluanti, ingrasaminte, insecticide sau devarsarea acidelor.

Despre terapia cu ozon mai putem spune deasemenea ca este ideala datorta faptului ca aceasta este vazuta a fi un tratament revolutionar care are rezultate foarte bune pe termen lung, si totodata are actiuni vindecatoare remarcabile.

Terapia cu ozon s-a dovedit a fi foarte eficienta odata cu trecerea timpului, motiv pentru care acum se foloseste chiar si in cosmetica, pentru ca aceasta terapie are efecte spectaculoase impotriva imbatranirii.

Ei bine, in continuarea acestui articol vom prezenta ariile medicale de interes, in care terapia cu ozon se aplica si are cele mai bune rezultate.

In primul rand, ozonoterapia se foloseste in dermatologie, pentru vindecarea herpesurilor, pentru vindecarea acneei, eczemei sau a celulitei. Apoi, ozonoterapia se foloseste si in medicina interna pentru a vindeca boli precum hepatita sau boala Chron.

In domeniul neurologiei ozonoterapia este ideala pentru a videca bolile neurovasculare, cefaleele sau depresiile. In domeniul reumatologie si ortopedie, terapia cu ozon este ideala pentru vindecarea reumatismului articular, pentru vindecarea herniei de disc, pentru vindecarea gonartrozei sau pentru a vindeca bombosciatica.

In angiologie terapia cu ozon se foloseste pentru a trata insuficienta venoasa, pentru a trata deasemenea ulcerul diabetic sau ulcerul postflebitic. In domeniul oncologiei, aceasta terapie cu ozon are efectul de limitare a dimensiunii tumorale.

Asadar, dupa cum se poate observa, terapia cu ozon este extrem de importanta deoarece poate sa ajute si sportivii sa aiba rezultate mai bune si o rezistenta mai buna, dar poate fi folosita si in cosmetica sau chiar si pentru tratarea unor afectiuni.

There are no comments.

Leave a Reply