Hamacele sunt ceva de nelipsit din viata de zi cu ziToata lumea este de acord ca rezultatul final in alegerea unui hamac este relaxarea extrema si confortul. Alegerea celui mai bun hamac care sa corespunda cu nevoile voastre va ajuta sa ajungeti la acea stare de relaxare mult mai repede si va tine acolo mai mult timp.

Hamacelesunt proiectate diferit. De exemplu hamacele matlasate sunt foarte bune pentru oamenii din climate mai reci sau care doresc sa se relaxeze in aer liber toamna sau primavara insa daca incercati sa folositi un hamac matlasat in timpul veri va fi foarte cald si inconfortabil. De asemenea, daca incercati sa utilizati un hamac franghie in timpul toamnei sau primaverii va fi foarte rece.Hamacele franghie sunt concepute pentru a fi utilizate in zone cu clima calda si fierbinte. Fluxul de aer nu este constrans, permitand materialului sa respire. Hamacele din bumbac sunt considerate mult mai confortabile decat hamacele din poliester insa bumbacul nu va dura la fel de mult ca si poliesterul. Bumbacul, ca si material, este supus la mucegai si se va deteriora daca este lasat la lumina soarelui.

Hamacele din bumbac sunt bune pentru interior. Poliesterul este mai durabil si nu este sensibil la mucegai sau decolorare. Hamacele DuraCord sunt durabile ca si poliesterul dar moi ca si bumbacul. Hamacele coarda sunt disponibile in mai multe culori, de la hamace traditionale albe la rosi, verzi si bronz.

Hamacele din tesatura sunt foarte bune pentru climatele si anotimpurile mai reci. Aceste hamacuri sunt, de asemenea, lider in confort si sunt disponibile intr-o varietate de modele, tesaturi, culori solide pentru a permite cat mai multa distractie si individualitate.

Pentru zonele cu clima mult mai rece si locatii unde bate vantul sunt hamace cu tesatura care ofera o captuseala groasa pentru a preveni orice flux de aer si bineinteles acestea pastreaza caldura corpului.

Decizia de a achizitiona un hamac, cu sau fara distribuitoare este o chestiune de preferinta. Hamacele cu distribuitoare ofera, de asemenea, o mai mare flexibilitate.

Cele mai multe hamacuri suporta o medie de greutate de 275 kg, in timp ce multe ofera suficient loc pentru 2 sau mai multe persoane cu o limita de greutate de pana la 450 kg.

Hamacele de familie sau cele de 2 persoane ofera lux si confort, lucruri care pot fi impartasite cu cei dragi si cu prietenii.

Hamacele se impart in mai multe categori: de interior si de exterior, hamac tip scaun sau hamac traditional. Hamacele tip scaun sunt foarte bune pentru cei care doresc doar sa se relaxeze si nu sunt interesati de pozitia culcata. Scaunele hamac de multe ori vin cu suport pentru picioare si pot fi utilizate si in interior si in aer liber. Scaunele hamac sunt foarte bune pentru a citi sau a studia .

Hamacele de camping sunt usoare si sunt proiectate pentru a se monta si demonta rapid. Sunt ideale pentru excursii , vacante sau weekenduri prelungite. Hamacele camping au, deobicei plasa care va protejeaza de tantari sau de ploaie. Daca nu sti unde sa gasiti un hamac de caliate atunci vizitati www.sportaddict.ro .

Alte articole :

1. Le fauteuil hamac par Benjamin Hubert
2. Profitez de l’été en extérieur avec les nouveautés meubles de jardin
3. Perna şi salteaua potrivite, secretul unui somn odihnitor! Libertatea te învaţă cum să le alegi
4. Cannes 2013 : Daniel Picouly confesse les stars dans un hamac au milieu de la Croisette


There are no comments.

Leave a Reply