Share Button

De ce este speciala pompa submersibila Jar 4 x 85?
Pompele submersibile cu surub sunt o categorie aparte de pompe submersibile, acestea mai fiind denumite de multe ori pompe cu melc, rotor sau cu snec. Pompele de acest tip sunt menite sa asigure functionalitatea pompei fara intreruperi, sporindu-i durata de viata, cu ajutorul unei piese denumita melc.

Acesta faciliteaza de fapt curgerea lichidului, astfel incat depunerile de orice tip sa nu interfereze cu pompa sau componentele sale. In acest fel pompa poate functiona fara probleme, lucru care este inca din start un avantaj major, mai ales in conditiile in care stim ca pomparea apei nu este lipsita de prezenta particulelor de nisip sau namol.

Pompa sumersibila Jar 4 x 85 este o astfel de pompa cu surub, si are ca domeniu de utilizare pomparea apei curate din puturi si fantani sau vase tampon, pentru a fi mai apoi utilizata in vederea alimentarilor cu apa a diverselor facilitati precum: sisteme de irigare agricole sau horticole, sisteme de uz casnic sau industrital sau microintreprinderi.

Pompa submersibila Jar 4 x 85 este o pompa submersibila romaneasca, de calitate, produsa sub marca Tricomserv, despre care orice utilizator familiarizat putin cu acest domeniu a auzit cel putin o data.

Pompa submersibila Jar 4 x 85 are o putere de 870 W, mai mica comparativ poate cu a altor tipuri de pompe, insa extrem de eficienta pentru utilizarea in cazul domeniilor mentionate. In ciuda puterii, pompa are un debit destul de mare, in speta 1,7 metri cubi pe ora, raportat la o inaltime maxima de pompare de 85 de metri.

Diametrul de refulare al pompei este de 1 “, iar diametrul pompei este de 98 mm. Temperatura maxima a lichidului pompat este de 35 de grade Celsius, iar presiunea maxima la punctul zero este de 8 bari.

Un punct forte al acestei pompe submersibile este faptul ca granulatia maxim admisa de nisip este de 100 de grame pe metru cub, in conditiile in care majoritatea pompelor submersibile au o granulatie maxima admisa de circa 40 de grame pe metru cub.

Aceasta caracteristica este un adevarat atuu deoarece in aceste fel durata de viata a pompei creste, iar eficienta acesteia nu are de suferit, chiar si in ipoteza prezentei particulelor de nisip in apa in cantitati mai mari. Pompa submersibila Jar 4 x 85 este una dintre cele mai bune pompe din acest punct de vedere, calitatea unui produs romanesc spunandu-si cuvantul in fata altor produse similare.

Chiar si din punct de vedere al garantiei putem vorbi despre un avantaj, produsul avand o garantie de 3 ani, in vreme ce produsele similare au circa 2 ani garantie aferenta, ulterior momentului achizitiei propriu-zise.

Pompa submersibila Jar 4 x 85 poate suporta utilizarea si in regim de hidrofor, cu conditia ca acesteia sa ii fie atasate componentele necesare, precum vasul de expansiune, manometru, presostatul si supapa de sens, pentru a obtine rezultatul scontat. De asemenea, produsul poate fi gasit pe site-ul www.shop-einstal.ro, acolo unde pot fi gasite toate datele tehnice ale produsului cat si parametrii hidraulici de functionare.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply