De ce este Hurghada destinația ideală pentru o vacanță reușită?

De ce este Hurghada destinația ideală pentru o vacanță reușită?

0 Shares
0
0
0

De ce este Hurghada destinația ideală pentru o vacanță reușită?Cel mai probabil îți amintești de Egipt din cărțile de la școală drept ținutul faraonilor și al piramidelor misterioase. Dar oare ai aflat până acum cât de minunată poate fi o vacanță în Egipt?

  1. Vremea in Hurghada Egipt

Hurghada este destinația perfectă pentru cei care caută soarele și căldura chiar și în luna aprilie. De ce să aștepți vara pentru plajă și soare, când ai la dispoziție un zbor de câteva ore spre una dintre cele mai populare destinații turistice din lume? Egipt este țara cunoscută pentru temperaturile ridicate. În timpul iernii, temperatura ajunge și la 20-25 grade Celsius în timpul zilei.

  1. Bugetul de vacanță redus

Hurghada este una din cele mai accesibile locații de vacanță pentru turiștii dornici de soare, plajă, mare și în afara lunilor de vară. Hotelurile all-inclusive și un bilet de avion rezervat din timp sunt motive suficiente pentru a alege această destinație deosebit de ofertantă din punct de vedere cultural, în special pentru turiștii cu buget redus. Ca să îți faci o idee, află că un sejur aici poate costa la fel de mult ca unul la Mamaia, la cel mai scump hotel și în plin sezon.

  1. Distanța mică de Europa

Egiptul este practic la doi pași de Europa. Un zbor durează aproximativ 5 ore, astfel că, nu există riscul să îți petreci zile în șir pe drum, ceea ce este excelent pentru familiile cu copii mici.

  1. Hoteluri all-inclusive

Egiptul se află în topul celor mai căutate locuri de vacanță în special pe timpul iernii pentru turiștii de pe tot globul. Tocmai de aceea, te poți aștepta la zeci de variante de cazare, cu condiții all-inclusive care să îți asigure confortul optim pentru tine și întreaga familie.

Hotel Albatros Palace Resort 5* & Spa Hurghada, Egipt cu servicii all-inclusive, se află la 15 minute cu mașina de aeroportul din Hurghada. Hotelul este localizat la o distanță de 20 de minute de mers cu mașina de centrul stațiunii. Activități, magazine cu suveniruri, saloane de înfrumusețare, zona de plajă privată, saună, masaj, sală de fitness, orice ți-ai putea imagina vreodată că îți oferă cel mai luxos hotel din stațiune.

  1. Scufundări și alte activități

Marea Roșie este considerată a fi destinația de top pentru scuba diving. Dacă ești pasionat de scufundări, alege Marea Roșie pentru a face cunoștință cu specii subacvatice impresionante, recife de corali, etc. Cei care nu sunt pasionați de scufundări dar își doresc să cunoască minunata lume subacvatică, pot vizita Acvariul Hurghada, locul în care poți privi pe viu zeci de specii de pești colorați pe care doar în cărți i-ai putut admira.

După ce ai savurat din plin experiența scuba diving-ului, Hurghada îți mai oferă excursii în Deșertul Safari, plimbări cu bicicletele cu patru roți, vizite culturale Piramide, Sfinx, temple, moschei, în orașe culturale precum Cairo sau Alexandria.

  1. Populația ospitalieră

Egiptul este cea mai vizitată țară din Orientul Mijlociu si din Africa, grație atât potențialului cultural, cât și datorită ospitalității recunoscute a localnicilor.

  1. Balonul cu aer cald

Experiența panoramică asupra celor mai uimitoare obiective, vizualizarea peisajului spectaculos egiptean într-o manieră atât de inedită sunt câteva dintre cele mai puternice argumente pentru o plimbare cu balonul de aer cald.

  1. Experimentarea spiritualității

Egiptul este considerat de mulți dintre turiștii care se hotărăsc să îl viziteze, drept un refugiu propice în care se pot adăposti de agitația cotidiană și unde își pot deschide mintea și sufletul. Turiștii pot petrece perioade de timp mai mari sau mai mici în moschei (Moscheea lui Muhammad Ali, Ibn Tulun, Amr Ibn), dar și în temple (Templul Luxor, Templul din Kom Ombo sau Kalabsha).

0 Shares