Share Button

De cate tipuri pot fi laptopurile?In cazul in care vechiul laptop pe care il detii nu te mai multumeste, este cat se poate de firesc faptul ca vrei sa il inlocuiesti cu un echipament de generatie mai noua, si care sa functioneze fara probleme.

Daca vrei sa optezi pentru cea mai simpla si cea mai ieftina varianta, atunci cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre un laptop second hand. Un astfel de echipament vine acum insotit de un certificat de garantie pentru o perioada indelungata.

Un alt detaliu important este acela ca laptopurile second hand sunt acum de generatie i3, i5 si i7, iar echipamentele din ultimele doua generatii amintite sunt de cea mai buna calitate si pot sa indeplineasca fara probleme toate cerintele utilizatorului.

In cazul in care nu te incanta foarte tare ideea de a-ti alege un astfel de echipament, cu siguranta poti sa iti indrepti atentia spre categoria de laptopuri refurbished.

Aceste echipamente sunt acele laptopuri resigilate care se gasesc in magazinele de specialitate, si sunt echipamente de cea mai buna calitate. Un echipament care a fost achizitionat de nou, iar din diferite motive a fost returnat de catre cumparator, si echipamentul a ajuns in fabrica unde a fost supus procesului de imbunatatire, apoi testat si scos din nou pe piata, este produsul pe care il cunoastem cu totii sub denumirea de laptop refurbished.

Deci, ca sa inteleaga toata lumea, un laptop refurbished nu este sub nici o forma laptop second hand, ci este un laptop resigilat.

Daca ai si tu de gand sa iti cumperi un astfel de echipament, cu siguranta un laptop refurbished i5 poate sa reprezinte cea mai buna alegere pentru tine.

De ce? Pentru ca un laptop refurbished in primul rand este mai ieftin decat exact acelasi model de laptop nou. Apoi, daca stam sa tinem cont de generatie, in prezent un laptop i5 poate sa indeplineasca foarte multe cerinte cu succes.

Un asemenea echipament poate sa fie folosit pentru vizionarea filmelor, pentru a naviga pe internet, pentru a asculta muzica, pentru a lucra chiar pe el fie acasa fie la birou, plus in diferite alte scopuri.

Deci, tinand cont de toate aceste aspecte, iti vei putea indrepta atentia spre un echipament refurbished, iar acesta cu siguranta te va surprinde intr-un mod placut.

Plus de asta, preturile laptopurilor refurbished sunt mult mai atractive decat preturile laptopurilor noi, asa ca si din acest punct de vedere se merita sa iti alegi un laptop refurbished.

Cu siguranta un echipament de la HP, Dell, Lenovo sau oricare alt brand de pe piata, costa cu cateva sute de lei mai putin decat un echipament identic, dar care sa fie achizitionat de nou.

In cazul in care nu te incanta ideea de a-ti alege un laptop second hand, dar nici un laptop refurbished nu este tocmai pe placul tau, atunci cu siguranta nu prea iti mai ramane altceva de facut decat sa iti indrepti atentia spre un laptop nou de la unul din marii producatori de pe piata.

There are no comments.

Leave a Reply