Share Button

Cum si de ce este important sa iti protejezi telefonul?Fiecare dintre noi ne dorim sa avem telefoane mobile inteligente foarte performante, pentru ca stim cu totii ca telefoanele mobile care nu sunt foarte performante, se blocheaza foarte des in momentul utilizarii.

Telefoanele foarte performante, sunt fara doar si poate cele lansate pe piata de catre producatorii de top, precum Samsung sau Apple, care sunt cei mai apreciati de catre clienti, dar si producatorii precum HTC, Sony sau LG produc dispozitive foarte reusite, si apreciate de catre clienti.

Ei bine, in cazul in care iti doresti un dispozitiv care sa nu se blocheze atunci cand il folosesti, va trebui sa cauti un model al unuia dintre acesti producatori, iar in functie de buget dar si de preferinte, vei alege modelul care crezi ca este ideal pentru tine.

Fie ca alegi un model Samsung, un iPhone, sau un model al celorlalti producatori, va trebui sa ai foarte mare grija de dispozitiv, pentru ca stim cu totii ca acestea sunt extrem de sensibile. Au fost o multime de cazuri in care un telefon a fost scapat pe jos, iar display-ul acestuia s-a spart. Asadar, acesta este un motiv bun pentru a spune ca telefoanele mobile din zilele noastre sunt sensibile.

Si daca tot sunt atat de sensibile, trebuie sa le echipam inca de cand le-am cumparat, cu un geam de protectie din sticla. Acest accesoriu are rolul de a oferi pretectie display-ului, atat in caz de impact, cat il va feri si de praf si de zgarieturi, sau de mizerie.

Vei putea cumpara acest geam de protectie si de la magazinul de unde tocmai ti-ai cumparat telefonul, dar poti sa gasesti astfel de accesorii si la toate service-urile gsm.

Urmatorul accesoriu care ofera protectie dispozitivului, si pe care trebuie sa il cumperi pentru telefonul tau este husa protectoare. Vei putea sa gasesti o multime de modele de astfel de accesorii, atat huse Samsung, cat si huse pentru telefoane ale producatorilor mai putin cunoscuti de pe piata.

Un astfel de accesoriu este ideal, pentru ca poate sa ofere atat o protectie partiala, cat si o protectie totala dispozitivului, de la caz la caz, in functie de model.

Daca vei opta pentru o husa de tip carcasa, atunci telefonul nu va fi protejat in toatalitate, ci doar  spatele si partile laterale ale acestuia se vor bucura de protectie.

In cazul in care insa vei opta pentru o husa universala, sau pentru o husa tip coperta, atunci dispozitivul va fi protejat in totalitate. In ceea ce priveste husele universale, putem spune ca sunt doua categorii de utilizatori, pentru ca o parte prefera aceste accesorii datorita protectiei oferite, pe cand o alta parte, evita aceste huse, care sunt incomode, dupa parerea lor.

Husele de tip coperta, sunt insa extrem de apreciate de catre toti utilizatorii, pentru ca ele ofera posibilitatea utilizatorului sa tina telefonul in husa si in momentul unei convorbiri telefonice.

Deasemenea, pe langa aceste accesorii, este important sa ai grija de telefon pentru ca sunt mai multi factori externi, care ii pot dauna acestuia. Cu siguranta printre acesti factori se numara apa si praful, care odata patrunse in dispozitiv il pot defecta foarte rapid.

There are no comments.

Leave a Reply