Share Button

Cum se pot mari buzele?Intr-o lume in care se pune mare pret pe imagine, este cat se poate de firesc faptul ca toate femeile sa opteze pentru diferite interventii sau procedee de marire buze.

Ei bine, aceste procedee de marire a buzelor au aparut cu scopul de a le oferi femeilor buze mai senzuale si mai atractive, prin definirea si prin marirea acestora.

Trebuie precizat ca varsta, ereditarea si chiar si anumiti factori precum fumatul contribuie decisiv la subtierea buzelor si la ridarea lor. Din fericire insa acum exista diferite procedee de marire si de modelare buze.

Doamnele si domnisoarele care nu sunt multumite de aspectul pe care il au buzele lor, cu siguranta in momentul in care trec pragul unui cabinet medical unde isi desfasoara activitatea un chirurg plastician, ii spun acestuia ce isi doresc de la buzele lor.

Apoi, chirurgul analizeaza preferintele femeilor si le propune acestora fel si fel de solutii pentru marirea si pentru remodelarea buzelor.

Cea mai des intalnita modalitate de marire a buzelor, este injectarea cu acid hialuronic. Trebuie precizat faptul ca o asemenea modalitate de marire a buzelor are efect temporar, insa efectul este unul spectaculos.

Despre acidul hialuronic trebuie precizat ca se regaseste in toate organismele vii, si ca este o componenta universala a spatiului dintre celulele tesuturilor organismului.

In ceea ce priveste o asemenea interventie, trebuie precizat ca inainte de injectarea acidului cu aproximativ 30 de minute, pe buze se aplica o crema anestezica, iar aceasta isi pastreaza efectul aproximativ doua ore.

Femeile care isi doresc ca rezultatul maririi buzelor sa fie permanent, pot opta pentru lipofilling, iar in continuare vom discuta despre acest aspect. Ei bine, aceasta interventie dureaza undeva pana la 45 de minute, si se realizeaza sub anestezie locala.

Apoi, femeile care isi doresc sa aiba buzele mari si senzuale, pot opta pentru implanturile siliconice. O astfel de procedura se realizeaza sub anestezie locala. In acest caz, se efectueaza o incizie foarte mica in fiecare colt al buzei, pentru a se introduce implantul, dupa care inciziile sunt suturate cu fire resorbabile.

Femeile care nu sunt multumite de modul in care arata buzele lor, pot opta chiar si pentru indepartarea siliconului din buze.

Asadar, dupa cum se poate observa, femeile care isi doresc neaparat o marire de buze, pot avea acum la dispozitie mai multe variante pentru a obtine buzele la care au visat mereu.

Trebuie precizat ca indiferent de modalitatea aleasa, marirea buzelor necesita o perioada de recuperare, asa ca in primele doua ore dupa interventie trebuie aplicata pe zona tratata o punga rece cu gheata sau o compresa rece pentru a micsora umflatura buzelor.

Se va simti o usoara senzatie de disconfort timp de 24-36 de ore. In cazul in care senzatia de disconfort este mai puternica, se recomanda o pastila de Nurofen pentru a indeparta durerea.

In urmatoarele doua – trei zile buzele se vor dezumfla si vor arata exact in asa fel cum si-au dorit femeile dintotdeauna.

Deci, nimic nu este imposibil, asa ca femeile care isi doresc buze mari si senzuale pot avea asemenea buze prin diferite procedee.

There are no comments.

Leave a Reply