Share Button

Cum se alege o forfecuta pentru cuticule?Forfecuta de cuticule este un instrument care nu trebuie sa lipseasca din trusa dvs. de manichiura si pedichiura, asa ca in continuarea acestui articol veti afla mai multe detalii despre acest instrument foarte important.

In primul rand, vom discuta despre marimea pe care trebuie sa o aiba o forfecuta pentru cuticule, asadar precizam faptul ca dimensiunile acesteia trebuie sa fie reduse, pentru ca instrumentul sa poata fi manevrat cu o usurinta cat mai mare. De aceea, este necesar ca forfecuta pentru cuticule sa aiba dimensiunile cuprinse intre 10 si 13 mm.

Este important sa nu alegeti o forfecuta de dimensiuni mai mari, pentru a putea avea control total asupra acesteia, dar mai ales pentru  o precizie in taiere cat mai buna.

Varful forfecutei este extrem de important. Acesta este curbat pentru ca trebuie sa respecte linia anatomica a cuticulei, care este de asemenea curbata. Se pot gasi si forfecute pentru cuticule care au un varf plat, insa de regula sunt preferate forfecutele care au varful curbat. Chiar si doamnele si domnisoarele care participa la cursuri de manichiura si pedichiura folosesc forfecutele pentru cuticule care au varful curbat.

Alinierea lamelor reprezinta un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand va alegeti forfecuta pentru cuticule. Este foarte important in primul rand ca lamele sa fie foarte bine ascutite.

Apoi, este important ca acestea sa fie foarte bine aliniate pentru ca in caz contrar, acestea nu vor taia cuticulele corect. Acest lucru inseamna ca veti avea cuticulele mai mult rupte decat taiate. In plus, va veti putea confrunta cu cureri destul de mari prin tragerea cuticulelor.

De precizat este faptul ca puteti sa verificati alinierea lamelor unei asemenea forfecute ridicand lamele sale si privind daca exista spatiu intre acestea, si daca ele sunt pozitionate una langa cealalta.

Indicat ar fi sa va indreptati atentia spre o forfecuta de cuticule realizata din otel inoxidabil, pentru ca acesta este un material de cea mai buna calitate.

Forfecuta pentru cuticule realizata din otel inoxidabil SS-907 de la Seki Edge poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru dvs. atunci cand aveti nevoie de un asemenea instrument pentru acasa. Discutam in acest caz despre un instrument fabricat integral din otel inoxidabil si care are lamele de taiere curbate.

Este necesar sa precizam faptul ca lamele acestei forfecute sunt tratate special pentru ca instrumentul sa va impresioneze printr-o duritate si durabilitate de lunga durata. Marginea de taiere a forfecutei este finisata manual, oferindu-va in acest fel o aliniere perfecta.

Deasemenea, este important de mentionat faptul ca aceasta forfecuta speciala poate sa fie utilizata si pentru sprancene, dar si pentru parul facial sau pentru taierea parului din diferite alte zone sensibile ale corpului.

Forfecuta dispune de o curbura a lamelor care a fost special creata pentru a pastra varfurile indreptate departe de piele, dar si pentru ca taierea sa fie foarte usoara.

Asadar, dupa cum se poate vedea, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand doriti sa cumparati o forfecuta pentru cuticule.

There are no comments.

Leave a Reply