Cum salvam bateria telefonului?

0 Shares
0
0
0

Cum salvam bateria telefonului?Durata de viata a unui telefon mobil depinde in general de o multitudine de factori. In particular insa, alegerea unor acumulatori originali telefoane si a unor piese de schimb provenite de la acelasi producator sunt absolut vitale atunci cand vorbim despre prelungirea duratei de viata a telefonului.

Poate ca in prima faza nu oricine isi poate da seama de ce aceste lucruri sunt importante, insa in cele ce urmeaza vom intelege cu totii importanta unor astfel de accesorii.

Raportandu-ne la ceea ce mentionasem anterior, si anume la utilizarea unor acumulatori originali telefoane, ei bine putem afirma cu certitudine faptul ca utilizarea acestora este deosebit de importanta.

Exemplificand prin analogie, sa consideram organismul uman ca fiind ansamblul ce defineste ca intreg un telefon mobil, fiind insa lipsit de ceea ce practic ii da pornirea; inima in cazul exemplului nostru si bateria sau acumulatorul in cazul telefonului.

Stim cu totii ca inima este elementul care asigura practic viata. Oxigenul este condus de vasele de sange in tot corpul, iar sangele este pompat de catre inima. Inima “originala” a unei persoane se poate defecta in timp, drept pentru care uneori sunt necesare operatii pentru inlocuirea acesteia sau pentru reperarea functionarii organismului.

Stim faptul ca porcul este cel mai apropiat animal din punct de vedere genetic de om, insa cum ar reactiona organismul uman daca in loc de inima sa ar primi o inima de…camila? Ei, de aici este lesne de inteles unde vrem sa ajungem.

Incompatibilitatea este una dintre cauzele ce pot conduce catre defectiuni. Uneori chiar catre inactivitate totala. Asadar, iata primul motiv pentru care ar trebui sa alegem accesorii originale. Vrei ca telefonul sa functioneze? Atunci ai grija de inima sa!

Un alt mod prin care poti salva bateria telefonului tau este sa ai grija in permanenta la numarul de aplicatii deschise si la tipul acestora. Stim cu totii ca exista anumite aplicatii care consuma o cantitate mare de energie, drept pentru care ar fi util sa le alegem doar pe acelea de care avem neaparata nevoie.

De asemenea, unele aplicatii promit curatarea spatiului de stocare astfel incat aplicatiile vechi si mai putin utilizate sa fie curatate. De fapt insa, acest lucru poate fi facut chiar si manual, de catre un profesionist, intr-un service avizat.

Bateria telefoanelor mai poate fi stocata si prin utilizarea telefonului in conditiile potrivite. Nu lasa telefonul deschis pentru multa vreme, adapteaza gradul de luminozitate in functie de spatiul in care te afli si eventual utilizeaza setarile speciale ale telefoanelor de ultima generatie care iti permit sa economisesti bateria.

Spre exemplu telefoanele Samsung Galaxy, indiferent de tipul lor, au o setare speciala care permite inchiderea ecranului atunci cand senzorul nu mai detecteaza privirea utilizatorului. O alta setare a acelorasi tipuri de telefoane este cea de mod economic, care ajusteaza absolut tot ceea ce foloseste telefonul, orice aplicatie si orice resursa, astfel incat bateria acestuia sa fie folosita cat mai putin.

Daca totusi telefonul dumneavoastra intampina dificultati in ceea ce priveste mentinerea nivelului bateriei, atunci poate ca ar trebui achizitionat un acumulator nou. Pentru aceasta site-ul  www.accesoriigsm.ro reprezinta o solutie la indemana. Orice accesoriu ai avea nevoie, il poti gasi aici, pentru orice tip de telefon si la preturi mai mult decat rezonabile.

0 Shares