Share Button

Cum poti proteja ecranul telefonului?In cazul in care ai de gand sa iti cumperi un smartphone nou, cu siguranta trebuie sa tii cont de cateva detalii foarte importante, pentru a face cea mai buna alegere.

In primul rand va trebui sa iti alegi un smartphone care sa aiba cele mai bune specificatii tehnice, iar in acest fel cu siguranta te vei putea folosi fara probleme de telefon o perioada indelungata de timp.

Pentru asta insa va trebui sa iti indrepti atentia spre un producator de top de pe piata, iar daca iti vei alege un model iPhone de la Apple, sau daca iti vei alege un model de la Samsung, cu siguranta dispozitivul va functiona fara probleme.

Ei bine, indiferent de alegerea pe care o vei face, va trebui sa ai foarte mare grija de telefon, pentru ca smartphone-urile sunt atat de sensibile in zilele noastre, si se pot defecta foarte rapid.

Tocmai din acest motiv, atunci cand iti cumperi un smartphone, indiferent de numele producatorului si modelul ales, trebuie sa iti indrepti atentia spre o folie de protectie pentru ecran, din sticla.

Exista si folii de protectie din nylon, insa trebuie mentionat faptul ca acestea nu protejeaza ecranul telefonului in cazul unui impact. In schimb, foliile din sticla protejeaza foarte bine ecranul telefonului in cazul unui impact si nu numai.

O folie din sticla este ideala si datorita faptului ca protejeaza foarte bine ecranul impotriva zgarieturilor, impotriva depunerii prafului, impotriva murdaririi sau impotriva altor factori daunatori.

Cei care nu isi cumpara o asemenea husa smartphone pentru dispozitivul lor, risca sa isi duca telefonul rapid intr-un service gsm in vederea inlocuirii display-ului si a touchscreen-ului.

Pentru inlocuire touchscreen telefoane utilizatorii isi pot duce telefonul si atunci cand acesta nu mai functioneaza din cauza gradului mare de uzura. Cei care folosesc foarte mult telefonul pentru jocuri, plus ca il butoneaza tot timpul, au sanse mari sa isi duca dispozitivul intr-o buna zi in service pentru inlocuirea acestei componente.

Ei bine, pe langa folia din sticla pentru ecran utilizatorii mai trebuie sa isi indrepte atentia si catre o husa smartphone care sa le protejeze telefonul.

In ceea ce priveste husele pentru smartphone trebuie mentionat faptul ca exista o multime de modele de huse, asa ca utilizatorii au de unde alege. Exista huse care protejeaza doar partile laterale ale telefonului si partea din spate a acestuia, insa cei care isi cumpara o asemenea husa trebuie sa aiba ecranul protejat cu o folie din sticla.

Cei care nu au ecranul telefonului protejat cu o folie de sticla trebuie neaparat sa isi cumpere o husa smartphone care sa protejeze si ecranul telefonului. In aceste conditii o husa tip saculet sau o husa flip cover este ideala pentru protejarea ecranului telefonului.

Asadar, dupa cum se poate observa este foarte important ca telefonul mobil sa fie foarte bine protejat, in mod special ecranul telefonului, iar pentru protectia telefonului se gasesc huse smartphone in timp ce pentru protectia ecranului se gasesc folii de protectie din nylon sau din sticla.

There are no comments.

Leave a Reply