Share Button

Poate ca va aflati in situatia de a cumpara pentru prima oara un brad artificial pentru Craciun si nu sunteti sigur de alegerea pe care doriti sa o faceti sau poate doriti doar o confirmare ca decizia pe care ati luat-o este una corecta.

Oricare ar fi situatia in care va aflati este bine sa cunoasteti principalele avantaje si dezavantaje pe care le au brazii naturali si cei artificiali folositi pentru decorarea casei in perioada sarbatorilor de iarna.

Totodata, inainte de a alege bradul pe care il considerati potrivit de pe BraziCraciun.net, asigurati-va ca ati analizat cateva aspecte care sunt importante pentru ca acesta sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.

Este de preferat un brad artificial sau unul natural?

Bradul natural este considerat de toata lumea o alegere perimata. Contrar obiceiului pe care il aveau locuitorii localitatii Selestat in secolul XVI, oamenii nu mai taie brazii din paduri in acelasi ritm si este necesara obtinerea autorizatiilor pentru a face acest lucru.

Trebuie spus ca bradul artificial reprezinta o alegere ecologica responsabila.  Cum sa fie ecologic un brad natural cand unui brad ii trebuiesc 12 ani sa ajunga la 2 metri, dupa care e taiat ca sa stea in casa 2 saptamani? Stiati ca, in fiecare an doar in Romania sute de mii de brazi sunt aruncati la gunoi dupa Craciun iar in toata Europa peste 50 de milioane?

brad artificial

Cum sa fie mai ecologic un brad natural cand un brad artificial salveaza pana la 10 brazi naturali?

Exista cateva criterii pe care ar trebui sa le aveti in vedere daca doriti sa achizitionati un brad artificial. Unul dintre ele este reprezentat de forma bradului. Un sfat util este: Nu cumparati un brad ambalat caruia nu ii puteti vedea forma! Fara a incerca sa obtineti bradul cu forma perfecta, incercati totusi sa il alegeti pe cel care are cel mai frumos aspect si care are ramurile bine repartizate pe toata suprafata.

Culoarea bradului, un alt aspect important, poate fi de la verde intens la verde-albastrui. Alegeti un brad artificial care are culori vii, dupa gusturi, evident.

In fata varietatii de brazi artificiali pe care o aveti in fata voastra pe BraziCraciun.net, va puteti opri asupra unuia de mare anvergura. Odata adus acasa, acesta va ocupa un sfert de camera sau chiar mai mult, poate. Asadar, este recomandat sa va ganditi foarte bine unde veti pune bradul pe care il veti cumpara inainte de a lua decizia finala. Mai mult decat atat, luati in calcul cum il veti transporta pana acasa.

Un alt criteriu este culoarea bradului.

Cum puteti sti ce nuanta de verde vi se potriveste?

Inainte de a lua decizia de achizitie a unui model de brad artificial trebuie sa ai bine definite urmatoarele lucruri : locul exact unde il vrei amplasat, culoarea si modelul potrivit si nu in ultimul rand elementele cu care vrei sa il decorezi. Toate aceste elemente sunt la fel de importante pentru a a avea un brad perfect si un Craciun minunat!

There are no comments.

Leave a Reply