Share Button

 

Clocitoarea cu intoarcere automata, indispensabila in gospodarieAu trecut vremurile cand asteptai ca ouale sa fie clocite si depuneai munca serioasa in gospodaria ta, munca ce necesita atentie, organizare si multa rabdare. Acum totul e mai simplu, pentru ca poti folosi clocitoare cu intoarcere automata.

Astazi iti recomand un incubator perfect pentru aproapte toate tipurile de oua, si anume: oua de gaina, rata, prepelita, curcan, gasca, chiar si potarniche. Modelul acesta de incubator este special pentru ca este creat pentru a incuba ouale intr-un mediu homeoterm. Vorbim despre un incubator oua inteligent cu intoarcere automata pentru 48 de oua.

Se numeste MS-48, are carcasa incubatoarelor confectionata dintr-un material termoizolant care reuseste sa asigure o temperatura constanta si optima in interior, alimentarea se face separat, cu acces la o singura priza de 220 V.

Poti chiar sa setezi o temperatura potrivita prin simpla apasare a butoanelor de control si afisarea datelor pe ecranul prevazut cu LED-uri.

Acest incubator este prevazut cu un dispozitiv special care asigura miscarea automata a oualor de la stanga la dreapta si invers tot la doua ore, pentru a folosi caldura si e construit pe principiul incubatorului de suprafata. Ouale sunt asezate intr-un singur strat. Incalzirea e asigurata de o rezistenta electrica termostata.

Daca te intrebi cum se omogenizeaza aerul in interior, afla ca incubatorul este prevazut cu un motor cu elice iar controlul temperaturii este asigurat printr-un circuit electronic, prin orificiile practicate in carcase e asigurata o ventilatie continua si lenta a aerului din interior. Astfel este inlaturat excesul de bioxid de carbon precum si alte noxe rezultate in timpul procesului de incubare.

Printre avantajele folosirii acestui incubator automat MS-48 trebuie mentionate urmatoarele:

  • E dotat cu un senzor de temperatura si de umiditate care asigura un control automat atat al umiditatii, cat si al temperaturii.
  • Detine un sistem de intoarcere automata a oualor de la stanga la dreapta, dar si invers, o data la doua ore.
  • Ofera posibilitatea de a suplimenta alveolele pentru apa din exterior, astfel incat nu mai e nevoie de deschidere din exterior.
  • Dotarea cu alarma pentru praguri inferioare si superioare de umiditate reprezinta de asemenea un avantaj.

Alege asadar incubarea simpla si perfecta a oualor folosind un incubator inteligent cu intoarcere automata a oualor, pe care il gasesti la Micul Meserias!

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply