Sony Bravia X850Site-ul www.dwyn.ro va pune la dispozitie cea mai buna oferta televizoare existenta  pe piata la momentul actual .

Cele mai importante publicatii in domeniu au desemnat televizorul Sony Bravia X850  ca fiind “ Cel mai performant televizor din lume “ .

Prezent pe piata romaneasca inca din vara anului 2012 , cel mai nou model din gama de televizoare Sony se bucura de noua tehnologie X-Reality Pro . Acest  concept de tehnologie optimizeaza nivelul calitativ al semnalului aducand-ul foarte aproape de nivelul HD , imbunatatiind astfel calitatea imaginilor indiferent de formatul acestora , 2D sau 3D .

Tehnicile de optimizare a calitatii imaginii sunt atat de performante incat acest televizor Sony Bravia X850 este capabil sa recunoasca daca ceea ce ruleaza pe ecran ( fie ca este un portret fie ca este o scena mai complexa ) are nevoie de ajustari , adaptand  automat imaginea in functie de necesitati . Sony Bravia LCD TV Advert (Bouncy Balls) & “The Making of”

O alta noutate cu care acest aparat uimeste publicul este capacitatea de a diferentia multe categorii de continut ( adica televiziune digitala , fotografii , video online sau un film proiectat fie de pe un DVD fie de pe un disc Blu-ray ) adaptand setarile in mod automat pentru fiecare dintre aceste categorii .

Tehnologia Motionflow XR 800 reproduce cursiv jocurile in care actiunea se produce foarte rapid , filmele , competitiile sportive , cu nici mai mult nici mai putin de 800 de cadre pe secunda , afisand imagini la cele mai inalte standarde de calitate .

Procesorul X-Reality PRO de imagine cu chip dublu intensifica pana si imaginile online cu rezolutie mai redusa .

Sony Bravia X850 poate fi conectat la internet prin intermediul tehnologiei Wi-Fi cu ajutorul careia poate reda in timp real ,pe toata suprafata ecranului , imaginile video online .

Deasemenea , cu ajotorul acestui super televizor aveti posibilitatea de accesa retelele sociale gratie widget-urilor incorporate pentru Facebook si Twitter , fie sa efectuati apeluri de voce sau video pe Skype , din orice loc al incaperii unde aveti amplasat aparatul , cu ajutorul camerei USB de inalta calitate si microfonului din dotare .

Daca inca nu sunteti convinsi  sa alegeti sau nu un televizor marca Sony , fie ca ne referim la modelul mai sus prezentat sau la orice alt model al marcii , cu siguranta urmatoarele argumente  va vor ajuta in luarea unei decizii corecte .

In cei peste 60 de ani dedicati descoperirii unor noi tehnologii pentru imbunatatirea standardelor de performanta a serviciilor si produselor marca Sony , expertii companiei au reusit sa obtina cea mai fina , clara , realista si fluida imagine posibila .

Sony si-a inceput activitatea remarcabila odata cu lansarea primului televizor color al marcii in anul 1968 . La inceputul anilor ’90 compania a revolutionat piata de profil cu lansarea primelor televizoare HD pentru ca , cativa ani mai tarziu , sa fie prima producatoare a unui televizor OLED , eveniment ce avea loc in anul 2007 . In prezent Sony se bucura de mari aprecieri gratie noului model de televizor a carui rezolutie 4K prezinta de pana la patru ori mai multe detalii decat rezolutia Full HD .

Pe langa toate aceste aspecte de ordin tehnic , design-ul uimitor cu linii rafinate in aluminiu negru si mat  confera spatiu , luminozitate si eleganta caminului dumneavoastra .

Marea majoritate a televizoarelor marca Sony dispun de  o tehnologie care minimizeaza consumul de energie electrica fiind clasificate UE Energy Star A sau superioara de catre noul sistem impus de Uniunea Europeana in ceea ce priveste eficienta energetica.


There are no comments.

Leave a Reply